Wczoraj, przeglądając artykuły ze strony DrugaDroga.com natrafiłem na coś, co można użyć do wszystkich spraw związanych z własnym organizmem. Może wam to się wydać dziwne i nieskuteczne, ale to ma 100% skuteczności. Trzeba tylko chcieć. Let`s fuck!
Przyda wam się kurs wchodzenia w trans, wtedy właśnie nasza podświadomość jest najbardziej podatna na sugestie ze strony świadomości, czyli od Was samych. Nie jest to obowiązkowe, ale bardzo przydatne i dające lepsze efekty. Wtedy właśnie mózg działa na falach alfa. W normalnym dniu mózg działa na falach beta. Fale alfa pojawiają się kiedy jesteście rozluźnieni i spokojni. Jeśli nie chce wam się uczyć wchodzenia w trans, to postarajcie się odprężyć i poczekać aż dojdziecie do fazy hipnagogów. Pojawiają się one przed snem. Są to obrazy, wspomnienia itp, które pojawiają się wam przed oczami. Oczy oczywiście zamknięte są.
O to kurs -> http://www.mediafire.com/?7ba7a97xidlcma9
Gdy już to zrobicie, to wyobraźcie sobie jak wchodzicie powoli i spokojnie do swojego domu. Wchodzicie do centrum dowodzenia, które może być waszym pokojem lub każdym innym pomieszczeniem. Ważne jest, żeby wyglądało jak przeciętne centrum dowodzenia. Cała ściana jest w przyciskach z podpisami pod nimi. Na środku pokoju stoją dwa wygodne fotele i stół. Podchodzicie do tych guzików i wybieracie sobie przycisk odpowiedzialny za regeneracje(tak dla przykładu). Pojawia się Twoja podświadomość w Twoim ciele i witasz się z nią w następujący sposób(można zmienić):"Cześć Podświadomość! Mam do Ciebie sprawę. Usiądźmy przy stole i porozmawiajmy." Gdy już to nastąpi, to po prostu mówisz jej co Cię dręczy. Przekazujesz jej, że Twoje mięśnie bardzo wolno się regenerują i chcesz coś z tym zrobić, bo nie czujesz się najlepiej. Ona Cię wysłucha i to zrobi, bo jest Twoją podświadomością, której zadaniem jest dbanie o ciało i świadomość. Po zakończonej rozmowie wychodzisz z pokoju i wychodzisz z transu.
Oczywiście na wszystko trzeba czasu, ale to działa! Tym sposobem nie byłem u lekarza od 2 lat. Jednak wcześniej nie znałem tego sposobu, tylko podświadomie chciałem być zdrowy. Zadziałało i teraz wiem czemu. TO WSZYSTKO ROZGRYWA SIĘ W GŁOWIE!!! It`s all in Your head...
http://www.youtube.com/watch?v=9_1AWCCm0Pw
Teraz wiem w jaki sposób wegetarianie i weganie zyskują mięśnie...
Pozdrawiam i czekam na opinie odnośnie mojego pierwszego artykułu.
Autor:Huno
Zaczerpnięte z:Drugadroga.com
Autor postu otrzymał pochwałę