Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Nitronick - duży chłop z dużymi problemami

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Nitronick - duży chłop z dużymi problemami

Postprzez NitronickSTG » 20 Listopad 2011, o 15:36

Witam .
    Chciałbym się tylko spytać mimo, że plany idą góra 2 lata na przód .
    Załóżmy, że będe miał 100 000 zł, a tyle będe miał do tego czasu, na wszystko jest sposób, wale to nieważne .
    50 000 zł pójdzie na hantle, gryfy, talerze, maszynę Smitha, maszynę Butterfly, maszynkę do czworogłowego ud, wyciąg górny i dolny, poręcze na klate, trica i pleców, ławeczki, lustro, rower spiningowy i chyba tyle .
    To jest moje marzenie, które zrealizuje, czyli moja własna siłownia po której nikt się nie krząta i zrobie to .

Kolejne 50 000 zł pójdzie na budowę budynku, w którym będe przechowywał sprzęt wyżej wymieniony .
    Nie wiem co to ma być garaż murowany, wiata, mała hala jakaś, nie wiem co ......
    Może zmieściłbym się w mniejszej kwocie niż 50 000 zł, licze tak na 20 000 zł .

Wymiary :

szerokość 5-6 metrów
    długość 5-6 metrów
    wysokość : 4 metry

Nie wiem czy ma to być orgrzewane nie znam się na tych sprawach, w zimie ćwiczyłbym w temperaturze 10 stopni, niżej nie zamierzam, prądu może nie być, a raczej napewno, bo ćwicze w południe, dach nie musi być specjalny, ładne dla oka też nie musi być .
    Chciałem orientacyjnie się dopytać, bo zaczynam zbierać forse .

Na siłownie publiczną nie pójde bo mi to wogóle nie odpowiada, jestem strasznie wygodny i zdania nie zmienie .

Podsumowując co to ma być garaż, hala, wiata, kontener . Co taniej co korzystniej dla mnie i dla sprzetu ? No i koszta.... Ile ?

Z góry dziękuje za rozwiniecie pozdrawiam .
    Najsilniejszy na ziemi nigdy, jeden z najsilniejszych zawsze ----- NitronickSTG
    Awatar użytkownika
    NitronickSTG
    Szeregowy

Miasto: Starogard Gdański
    Data urodzenia: 20 06 1989

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez damiankusak » 20 Listopad 2011, o 15:51

a w tej chwili ile masz kasy :Cool:
    WOLA PSYCHIKI, DAJE WYNIKI
    Awatar użytkownika
    damiankusak
    Porucznik

Pochwały: 9
    Miasto: Bełchatów
    Data urodzenia: 14 04 1994

Postprzez Steryd » 20 Listopad 2011, o 17:14

ile masz lat ?
    http://aixlase.de/7381a
    Awatar użytkownika
    Steryd
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 29 10 2021

Postprzez Purina » 20 Listopad 2011, o 23:04

Przecież podał (przypuszczalnie) datę urodzenia :Zarumieniony:
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Re: Nitronick - duży chłop z dużymi problemami

Postprzez robo815 » 21 Listopad 2011, o 08:45

NitronickSTG napisał:Witam .
    Chciałbym się tylko spytać mimo, że plany idą góra 2 lata na przód .
    Załóżmy, że będe miał 100 000 zł, a tyle będe miał do tego czasu, na wszystko jest sposób, wale to nieważne .
    50 000 zł pójdzie na hantle, gryfy, talerze, maszynę Smitha, maszynę Butterfly, maszynkę do czworogłowego ud, wyciąg górny i dolny, poręcze na klate, trica i pleców, ławeczki, lustro, rower spiningowy i chyba tyle .
    To jest moje marzenie, które zrealizuje, czyli moja własna siłownia po której nikt się nie krząta i zrobie to .

Kolejne 50 000 zł pójdzie na budowę budynku, w którym będe przechowywał sprzęt wyżej wymieniony .
    Nie wiem co to ma być garaż murowany, wiata, mała hala jakaś, nie wiem co ......
    Może zmieściłbym się w mniejszej kwocie niż 50 000 zł, licze tak na 20 000 zł .

Wymiary :

szerokość 5-6 metrów
    długość 5-6 metrów
    wysokość : 4 metry

Nie wiem czy ma to być orgrzewane nie znam się na tych sprawach, w zimie ćwiczyłbym w temperaturze 10 stopni, niżej nie zamierzam, prądu może nie być, a raczej napewno, bo ćwicze w południe, dach nie musi być specjalny, ładne dla oka też nie musi być .
    Chciałem orientacyjnie się dopytać, bo zaczynam zbierać forse .

Na siłownie publiczną nie pójde bo mi to wogóle nie odpowiada, jestem strasznie wygodny i zdania nie zmienie .

Podsumowując co to ma być garaż, hala, wiata, kontener . Co taniej co korzystniej dla mnie i dla sprzetu ? No i koszta.... Ile ?

Z góry dziękuje za rozwiniecie pozdrawiam .

Sorry ale to nie jest forum budowlane
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez cooler_102 » 21 Listopad 2011, o 14:49

popieram robo.
    idz do budowlanca, on ci wycene zrobi.
    za ta kase mozesz dom zaczac budowac, a ty chcesz zrobic 5x6 na 4 wysokie, kup deski i plyty, pomiedzy styropian i wyjdzie napewno taniej, gora 4 tysiace.

dla mnie to wyglada na jakis zart, naprawde.
    jak zaczalem to czytac to myslalem, ze silke publiczna chcesz otworzyc...
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez NitronickSTG » 21 Listopad 2011, o 15:26

chyba masz racje, w końcu moge się pochwalić 48 banami na sportowym forum .
    Licze swoje bany .
    Niewiedziałem, że taka drętwa sprawa, wkońcu wsadziłem to do hajdparku, a nie na górze .
    No ale co, sorry i ide się zapytać na forum budowlanym, bo nie chce robić trzody w realu .
    Dowidzenia i pozdrawiam .
    Najsilniejszy na ziemi nigdy, jeden z najsilniejszych zawsze ----- NitronickSTG
    Awatar użytkownika
    NitronickSTG
    Szeregowy

Miasto: Starogard Gdański
    Data urodzenia: 20 06 1989

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość