Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
NitronickSTG napisał:Witam .
Chciałbym się tylko spytać mimo, że plany idą góra 2 lata na przód .
Załóżmy, że będe miał 100 000 zł, a tyle będe miał do tego czasu, na wszystko jest sposób, wale to nieważne .
50 000 zł pójdzie na hantle, gryfy, talerze, maszynę Smitha, maszynę Butterfly, maszynkę do czworogłowego ud, wyciąg górny i dolny, poręcze na klate, trica i pleców, ławeczki, lustro, rower spiningowy i chyba tyle .
To jest moje marzenie, które zrealizuje, czyli moja własna siłownia po której nikt się nie krząta i zrobie to .
Kolejne 50 000 zł pójdzie na budowę budynku, w którym będe przechowywał sprzęt wyżej wymieniony .
Nie wiem co to ma być garaż murowany, wiata, mała hala jakaś, nie wiem co ......
Może zmieściłbym się w mniejszej kwocie niż 50 000 zł, licze tak na 20 000 zł .
Wymiary :
szerokość 5-6 metrów
długość 5-6 metrów
wysokość : 4 metry
Nie wiem czy ma to być orgrzewane nie znam się na tych sprawach, w zimie ćwiczyłbym w temperaturze 10 stopni, niżej nie zamierzam, prądu może nie być, a raczej napewno, bo ćwicze w południe, dach nie musi być specjalny, ładne dla oka też nie musi być .
Chciałem orientacyjnie się dopytać, bo zaczynam zbierać forse .
Na siłownie publiczną nie pójde bo mi to wogóle nie odpowiada, jestem strasznie wygodny i zdania nie zmienie .
Podsumowując co to ma być garaż, hala, wiata, kontener . Co taniej co korzystniej dla mnie i dla sprzetu ? No i koszta.... Ile ?
Z góry dziękuje za rozwiniecie pozdrawiam .
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość