cooler_102 napisał:pomoc moge ale kazdy wie kto na tym forum ma taka wiedze i sam sie dziwie dlaczego juz modem nie jest...
Rafimoc - nie jest modem bo sam zrezygnował.
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
cooler_102 napisał:pomoc moge ale kazdy wie kto na tym forum ma taka wiedze i sam sie dziwie dlaczego juz modem nie jest...
Oliver napisał:cooler ale do Diety czy suplementacji? w końcu kto tu miał niższy BF na forum od Ciebie ?
cooler_102 napisał:NightKing napisał:Do działu konkursy też szukacie?
Pociąga mnie zielony nick
a może by nadać jeszcze jakiś kolor dla użytkowników którzy są już x czasu na forum, albo mają x postów? albo x pochwał ?
w sumie cooler masz rację, nie widać godnych kandydatów wśród osób które nawet się udzielają na forum
Ja zawsze mam racje joke oczywuiscie
co do nnych kolorow nick'ow dla userow to owszem dobry pomysl, ale jak takich wybrac, jak ktos ma 95% postow w temacie liczymy do 100000 czy ilus tam, to nie jest obiektywne. Dziwie sie ze wogole takie posty sa naliczane, kazdy mlody adept na forum patrzy na nabite posty i pochwaly.
Oliver napisał:tu większość jest taka co nie potrafi głupich 2kg w miesiąc zrobić...
nicu:) napisał:Chodzi mi o to zeby ciagle cos sie w nim dzialo,a jak sie dzieje,widza nowy post to od razu kazdy zaglada(przynajmniej ja tak robie)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość