Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Zielsko- trójboista :)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Zielsko- trójboista :)

Postprzez Oliver » 22 Listopad 2011, o 20:21

menik a ćwiczyłeś kiedyś po sytym posiłku? :)
    wtedy więcej myślisz o schawtowaniu się niż o skupieniu na ćwiczeniu...
    pewien odstęp czasowy jest wymagany bo z pełnym żołądkiem to nikt nie da rady :)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Zielsko- trójboista :)

Postprzez Zioło » 22 Listopad 2011, o 20:22

To nie jest głupie wytłumaczenie tylko prawdziwe... Menik kurwa.. a jak myślisz ile po jedzeniu wszedłem do garażu ? Z każdym siadem czułem jak mi sie żarcie cofa i się bardziej na tym skupiłem.. i już sił nie miałem aby o te 5 powt. zawalczyć...
    Tak owszem. Odstępu nie zrobiłem ale to nie moja wina.. żarcie zostało dostarczone trochę za późno do domu.
    Ostatnio edytowano 22 Listopad 2011, o 20:23 przez Zioło, łącznie edytowano 1 raz
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Menik » 22 Listopad 2011, o 20:23

a kto normalny przed treningiem je syty obiad ? się obżera mówiąc kolokwialnie

U mnie to woreczek ryżu 100 g i mięso.

Pozostałe posiłki potężne.

A druga sprawa, że skoro masz siłownie w piwnicy mogłeś odczekać trochę skoro na prawdę ten obiad był potężny
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Zioło » 22 Listopad 2011, o 20:27

Ano widzisz i tu jest HAK. Ćwiczę z kuzynem który też ma swoje rzeczy do roboty, umówiłem się z nim na 17:00 to i przyszedłem na 17.
    Ale to i tak tylko w froncie trochę przymuliło ponieważ potem było już ok.
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Postprzez Oliver » 22 Listopad 2011, o 21:05

menik ten potężny posiłek wstawiłeś wtedy do relacji ? :D
    raczej nie chodzi o ten sam syty posiłek (choć każdy ma taki być lecz nie przesadzony, ma się nie czuć głodu ani objedzenia)
    tylko o właśnie ten odstęp czasowy pomiędzy posiłkiem a treningiem...
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Zioło » 22 Listopad 2011, o 21:09

No i tego dzisiaj właśnie zabrakło, ale na ogół tego nie ma, bo zawsze ta mniej więcej godzina jest :)
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Postprzez Menik » 22 Listopad 2011, o 21:12

Oli, ale to co miałem w relacji jakbyś miał przed treningiem nie przetrawiłbyś przez godzine :), przez pol godziny bo 30 minut jesz, wiec o czym my mowimy
    Menik
    Chorąży

Re: Zielsko- trójboista :)

Postprzez Oliver » 22 Listopad 2011, o 21:28

menik a powiedz mi jaki ja posiłek pełnowartościowy przetrawię w godzinę ? :) o czym my tu mówimy :)
    nie chodzi o jego przetrawienie a o to by nie zalegał ledwo po zjedzeniu podczas treningu, jak już przyśpieszy metabolizm,
    posiłek się zacznie trawić to już po ptokach i można iść na siłownię, a tam tylko metabolizm podkręcimy i w rezultacie już po
    siłce burczy mi w brzuchu :) ale to trzeba mieć swój organizm obeznany i wiedzieć w jakim odstępie dla siebie najwygodniej...
    co do tych 30minut ja potrafię jeść nawet godzinę :) i źle to liczysz bo 30 minut jedzeni +1h przerwy, czyli w sumie 1,5h :)
    a nie 30min tak jak napisałeś :) rozkminka jest prosta ale nie będę tutaj ziołowi spamił :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Menik » 22 Listopad 2011, o 21:33

acha no moze zle zrozumialem, ja śniadanie jem godzinkę mimo że do roboty na rano :) A wiesz czym mozna by zastapic sniadaniowy omlet jajeczno-płatkowy ? cos co by szybciej poszło z jedzeniem ? tylko bez twarogu bo tego juz mam za duzo
    Menik
    Chorąży

Postprzez Oliver » 22 Listopad 2011, o 21:38

przecież omlet idzie szybciutko... i przygotowanie i zjedzenie, 1h jeść omlet to musiałbym się już naprawdę postarać :D
    w międzyczasie chyba z 5 razy bym zgłodniał :D ogólnie ja nigdy nic innego na śniadanie nie jadłem...
    jajka to była podstawa ew z chlebem razowym, także nic Tobie niestety nie poradzę musisz poszperać :)
    różnicę tylko w przyrządzaniu robię, jak idę później na trening to jajka gotuję i owsiankę na mleku robię,
    to się dłużej trawi, jak idę wcześniej na trening to smażone głównie z racji, że to jakoś szybciej przechodzi
    i na treningu nie ma potem żadnych problemów co po jajkach dawno temu mi się zdarzało :) z racji właśnie,
    że trenuje rano, kiedyś różnie było
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość