Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Hello, żeby udowodnić Oliverowi, że się staram, pomyślałem o nowym projekcie, ale musi się do niego kazik przyczynić.
Nie będzie to tak interaktywne jak ma to miejsce na k.....a.pl, ale warto mieć coś swojego jeśli chce się utrzymać laików w naszych szeregach.
Do tematu. Całkiem nowy dział, w którym będą tematy odnośnie danego ćwiczenia, wraz z opisem i przedstawieniem.
-np:
Temat: Martwy ciąg
Opis - jest to ćwiczenie mocno angażujące prostowniki grzbietu .....itd.
Filmik:
Opis będzie jeden, ale filmiki z zaprezentowanym ćwiczeniem będzie mógł wstawić każdy w postach poniżej.
Oczywiście tylko poprawnie wykonane na filmikach ćwiczenia zostaną w danym temacie, jakość myślę że mogłaby być na początek z komórek nawet byle by było wszystko wyraźne
Dział można nazwać: Kompendium wiedzy.
kazik. napisał:Myślisz że ja będę realizował sam wszystkie "projekty"? Nie mam na to czasu, zajmuje się obecnie tym by forum było wyżej w wyszukiwarkach.
Poza tym na takie pomysły już tu dawno były, tylko nikt nie ma czasu na realizacje.
Założę poddział w dziale trening, póki co możesz zakładać te tematy w dziale trening, a ja to później poprzenoszę.
kazik. napisał:zajmuje się obecnie tym by forum było wyżej w wyszukiwarkach.
Menik napisał:Założę poddział w dziale trening, póki co możesz zakładać te tematy w dziale trening, a ja to później poprzenoszę.
Zastanawiam się na co teraz czekamy ? Napisałeś że założysz i gdyb ym nie napisał tego posta pewnie jeszcze trochę by to trwało ... No chyba że oczekujesz oficjalnego pisma w tej sprawie ...
Menik napisał:PS: a to jest najlepszekazik. napisał:zajmuje się obecnie tym by forum było wyżej w wyszukiwarkach.
Który raz już to piszesz lepiej nie pytać. Może nie mam doświadczenia w tych sprawach ale z tego co wiem, nie da się bezpośrednio przyczynić do podniesienia naszej strony na liście w wyszukiwarce google, naliczane tam są wejścia z wyszukiwarki google my nie mamy na to wpływu, jedyne co możesz robić to reklama na innych forach czy jakieś toplisty, ale to jest roboty na kilka godzin, a nie dni czy miesięcy ...
I właśnie tym postem podsumowałeś swoją wiedzę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość