przez rafimoc » 5 Grudzień 2011, o 18:14
Posciskajcie fajne kolezanki za posladki sila palcow gwarantowana - serio!
Rozgrzewka ogolna
Przysiad ze sztanga na barkach:
60/100/120/140/160/180/190/200/210 x1 / regres 160x12
Polowki:
60/100/140 x20
Wyprosty jednonoz stopa do wewnatrz: 3x20
Wykroki chodzone: 20kg/24kg x6dlugosc sali
Unoszenie w opadzie + face pull
12/18/20/22kg x10 + 40/45/50 x12
Rozciaganie
PODSUMOWANIE:
Poszalalem z tym przysiadem...w sumie niepotrzebnie bo stracilem duzo pradu...a nie o to chodzi przy budowaniu masy miesniowej, dam stawom troche odpoczac, bede robil teraz nie siady silowe a olimpijskie tez z regresem ale na wiecej pow niz 1. Trzeba dac odpoczac ukladowi nerwowemu i bardziej przyatakowac czworke na pelnym baku glikogenowym. 210kg fajnie wyglada ale co z tego jak przyrosty sa nie proporcjonalne do stosunku zakladanych krazkow na patyk, nie o to chodzi:) lepiej sie pobawic ta 150-tka czy tam 160-tka ale miec z tego same zyski:) progres silowy uwazam za dobry, mysle o jeszcze jednej zmianie dotyczacej MC, dlatego ze po ciezkich siadach czworki nie nadazaja z regeneracja przy ciagach - klasyk MC anuluje z planu i bede robil cos stricte na prostowniki - pelna izolacja, wyprosty na lawie rzymskiej lub dzien-dobry siedzac, a doloze za to w mc na sztywnych i to bedzie jedyny mc w calym planie. To tyle, jak pytania to zapraszam.
Tył:
MC sumo 3x6 + 1x20
MC proste nogi 3x15
Wyciąg dolny uginanie jednonóż lub prasa 3x20
Drążek siłowo 3x12
Wiosło hantle 3x15
Wyciąg górny "zapasy" 3x12
Unoszenie bokiem 3x12
Francuz zza głowy podchwytem 3x12
Łydki 3xMAX
zbiłem z ciężary, dupne samopoczucie przez kobitę, sumo 130kg, proste 60kg, prasa 49kg, wiosło 43kg, wyciąg 70kg,
boki 21kg, francuz 40kg, łydki 200kg, trening na pełnej pompie standardowo.
teraz odnośnie lekarzy ;/ kur*** to jest jakaś patologia ;/ w szpitalu nie wydali mi wyników morfologii muszę jeszcze raz
iść i nie zrobili kompletnych badań tarczycy bo tylko TSH a T3 i T4 już nie ;/
lekarka dalej swoje farmazony pierdoli, żeby iść do dietetyka, żeby odstawić suplementy itd ;/
dała mi skierowanie na prześwietlenie zatok bo chce się upewnić zanim leki przeciwalergiczne mi przepisze...
a odnośnie mojej zgagi, bólów oczu, smrodu ropy z gęby itd dalej nic nie wiem ;/
NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!
indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW