Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Suplementy i Odżywki
  • Kreatyna

Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD

Kreatyna

Postprzez lenczu1 » 28 Listopad 2012, o 12:30

Witam
    Chciałem kupić sobie jakąś kreatyne, i tu moje pytanie, wcześniej już brałem kreatyne 3 razy (Trec - Creatine micronized 200 mesh) robiłem przerwy miedzy nimi ok. 3 miechów tak jak jest zalecane, teraz skończyłem brać białko elite Xt, i chcę włańnie kupić kreatyne, tylko zastanawiam się czy jest sens brać jeszcze raz tą sama czy lepiej kupić jakąś inną (po tamtej miałem bardzo dobre efekty) zastanawiałem sie nad jakimś jabłczanem, obecnie trenuje FBW na siłe, 4 razy w tyg. wzrost 182 cm, waga 93 kg
    lenczu1
    Szeregowy

Miasto: Rzeszów

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Kreatyna

Postprzez playandwin24 » 28 Listopad 2012, o 13:46

skoro miałeś super efekty po tamtej to powtórz na niej cykl :)
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

Re: Kreatyna

Postprzez lenczu1 » 28 Listopad 2012, o 14:18

Ale słyszałem że już następne cykle nie przynoszą tak dobrych efektów jak za pierwszym razem, dlatego zastanawiam się nad jabłczanem+hmb
    lenczu1
    Szeregowy

Kreatyna

Postprzez playandwin24 » 28 Listopad 2012, o 14:19

Słyszałeś ale po sobie nie wiesz... decyzja należy do Ciebie... HMB średnia opcja, dieta i dobry trening, białeczko, witaminy, MZB
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

Kreatyna

Postprzez lenczu1 » 28 Listopad 2012, o 15:51

białko jak najbardziej, ale po prostu chciałem spróbować z hmb czy przyniesie taki efekt jak czytałem u paru osób,
    lenczu1
    Szeregowy

Kreatyna

Postprzez TomaszM » 28 Listopad 2012, o 19:06

skoro nie jesteś żadnym sportowcem tylko walczysz o sylwetkę to hmb omijaj wielkim łukiem
    Dietetyk Sportowy

\\ Indywidualne Diety oraz Plany Treningowe: www.profi-dieta.pl
    Awatar użytkownika
    TomaszM
    Kapitan

Pochwały: 75

Kreatyna

Postprzez lenczu1 » 29 Listopad 2012, o 17:51

Dlaczego omijać ? z tego co czytałem hmb własnie ma wspomagac przy budowie miesni
    lenczu1
    Szeregowy

Re: Kreatyna

Postprzez robo815 » 29 Listopad 2012, o 18:22

lenczu1 napisał:Dlaczego omijać ? z tego co czytałem hmb własnie ma wspomagac przy budowie miesni

Czytaj czytaj a i tak hmb omijaj dużym łukiem(chyba ze nie masz co z kasą robić)to lepiej zagraj w totka :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Kreatyna

Postprzez Kwachu » 30 Listopad 2012, o 17:40

HMB- jest drogie i mało efektywne, nie czytaj perfect Body pod względem zakupów bo masz sponsorowane artykuły zachęcające do zakupu danego produktu, wiec podchodź z dystansem do informacji.

Co do kreatyny którą stosowałeś jest bardzo dobra- wiec możesz na niej powtórzyć cykl.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Wróć do Suplementy i Odżywki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość