Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Suplementy i Odżywki
  • Massówka

Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD

Massówka

Postprzez AirMan » 28 Lipiec 2014, o 19:49

Witam

Zamierzam trochę przytyć z tego co wiem dobrą masówka jest - http://powerspirits.pl/gainer/1300-pvl- ... 6800g.html

Dobra masówka czy może polecicie coś innego? :)
    AirMan
    Szeregowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Massówka

Postprzez Devlin » 27 Wrzesień 2014, o 08:29

Na temat tego gainera nie mam zdania bo nie brałem. Brałem za to Jumbo Scitec'a i powiem, że rewelacja, zarówno w smaku i jakości a efekty widać gołym okiem;) ( ja bardzo szybko łapę masę). Jeśli masz trochę kasy to warto zainwestować w tego gainera, ponieważ ma bardzo dużo dodatków i jest sprawdzony. No i hasło reklamowe mówi samo za siebie;) "Jumbo znaczy duży" :Diabeł:
    Zapraszam na mój autorski fanpage! Liczne konkursy, zdjęcia, porady, niespodzianki i inne!
    Kod: Zaznacz wszystko
    www.facebook.pl/trenujzglowa
    Devlin
    Plutonowy

Pochwały: 1

Massówka

Postprzez Qarli » 4 Październik 2014, o 09:20

Z masówek Jumbo w smaku wprost rewelacja z dobrą dietą na pewno masa pójdzie w górę.U mnie dieta szwankowała i poszło tylko 3 kilo w górę ale i tak byłem zadowolony.
    Qarli
    Szeregowy

Data urodzenia: 12 10 1991

Massówka

Postprzez Bobo » 9 Październik 2014, o 19:18

W ogóle te Scitec'a odżywki są rewelacyjne w smaku.Z masówek polecam też Mutant Mass.
    Bobo
    Szeregowy

Data urodzenia: 18 10 1992

Re: Massówka

Postprzez macpac666 » 16 Styczeń 2015, o 10:15

Ja mogę w 100% polecić to:
    http://www.dso.pl/dymatize-nutrition-mega-gainer-1500-g-p-2774.html
    Po zjedzeniu całego kubełka nabrałem 3kg masy :D - oczywiście przy trzymaniu michy i odpowiednim treningu.
    Musze powiedzieć że nie był to tłuszczyk tylko jakościowa sucha masa mięśniowa.
    Przy okazji bardzo mile zaskoczył mnie sklep w którym to kupowałem http://www.dso.pl - przesyłka bardzo szybka i paczka zapakowana tak że bomba by jej nie uszkodziła.
    Gorąco polecam!
    macpac666
    Szeregowy

Massówka

Postprzez Devlin » 23 Luty 2015, o 04:59

A ja ostatnio też zacząłem stosować oat 'n' whey bo treningi zazwyczaj mam rano i ta odżywka wprost genialnie zastępuje mi śniadanie, czyli owsiankę. 3 super smaki do wyboru, konsystencja bardzo gęsta no i uczucie sytości na długi czas. Super opcja w zastępstwie gainera bo ma bardzo dużo białka w porcji.
    Zapraszam na mój autorski fanpage! Liczne konkursy, zdjęcia, porady, niespodzianki i inne!
    Kod: Zaznacz wszystko
    www.facebook.pl/trenujzglowa
    Devlin
    Plutonowy

Pochwały: 1

Massówka

Postprzez freemen » 23 Luty 2015, o 16:49

Jw. jak miałem problem z nabraniem masy to JUmbo pomógł, rewelacja jak dla mnie i daje dobre rezultaty :)
    freemen
    Szeregowy

Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 17 03 1992

Wróć do Suplementy i Odżywki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość