Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Nie swoje czasy

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Nie swoje czasy

Postprzez robo815 » 22 Grudzień 2011, o 22:20

Kwachu napisał: ;)
    robo815
    Wyzyzk ludzi w chinach jest zlym, ale dlaczego nie popatzrycie na historie rozwoju Stanów Zjednoczonych, gdzie mieli godziwe pensje,a ten który był wyzyskiwany miał wiecej od tego który z tego zerzygnował. Tym spsoobem Ci co chcieli mieli jako pierwsi samochody, pralki,piekarniki i inne urządzenia.
    .

Chiny sam się zglosiły do UE,że dadzą nam porzyczkę.I tak ekonomicznie" zółta rasa" zalewa cały świat :D
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Nie swoje czasy

Postprzez BROVTHER » 22 Grudzień 2011, o 22:21

Kwachu, że rasa biała ma najwięcej wynalazców itp. w tym się z tobą zgodzę. Jednak zobacz, że rasa czarna odbija się już od dna np. w wielu dziedzinach sportu rasa biała nie może dogonić rasy czarnej. A wracając do wynalazków to przy takiej dyskryminacji, niewolnictwie względem rasy czarnej ciężej było im cokolwiek zdziałać, przynajmniej ja tak uważam. Ciekawe czy byłoby tylu wspaniałych białych wynalazców itp. gdyby rasa biała przeżyła to samo co czarna.
    "To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę."
    Awatar użytkownika
    BROVTHER
    Starszy plutonowy

Miejscowość: Łódź
    Pochwały: 2
    Data urodzenia: 02 06 1992

Nie swoje czasy

Postprzez Kwachu » 22 Grudzień 2011, o 22:29

BROVTHER - ty piszesz o czym innym niź ja Ci mówie, ja nei chce zniesienia kodeksu karnego tylko, znormalizowania go, zeby można było miec swobode obywatelską,a przy tym miec swiadomosc ze ze złamanie pewnych zasad groża surowe kary.
    Rozumiesz, jelsi bedziesz miał prywatne leczenie( sytuacja jak w Stanach Zjednoczonych(choc tam tez sa panstwowe)), to nikt Ci nie musi kazac jeżdzic w pasach w aucie, z kaskiem na motorze itd.
    )mowa o walkach gdzie obie sttrony wyraziły taka chęc)Nawet mozesz organziowac ustawki w polach z innymi jak zniszczysz swoej zdrowie czy ktos zniszcy tobei to bedzie tylko twój problem i twoje koszty, pzrez co po paru takich "imprezach", ludzią sie odechce szukania tzw. guza, a debile których nei mało bedą dalej wlaczyc miedzy sobą az sie pozabijają, w ten oto sposób zwalczymy idiotyzm, w pdobne sposób wprowadzić mzona wiele innych sprawa. Zakaz palenia narkotyków? jak ktos sie chce truć to neuich sie truje sam zapłaci za leczenie, nei zapłaci tu "uschnie" pod płotem " to samo sie tyczy leków i wielu innych spraw.

A wiesz skad wynika, to że rasa czrana jest lepsza w sporcie? Poczytaj to sie dowiesz, zresztą to mało znacząca dziedzina życia, nawet w zaden spsoób nei odnosi sie do tematu o którym piszemy.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Nie swoje czasy

Postprzez BROVTHER » 22 Grudzień 2011, o 22:37

Tak jasne najlepiej jeździć bez pasów, kasku itp. zostać kaleką, a potem płakać. Kwachu w młodości robi się wiele głupich rzeczy, trzeba nabrać doświadczenia i do pewnych spraw dorosnąć. A ten np. nakaz jeżdżenia w pasach itp. powinien zostać, że ktoś ma prywatne leczenie to może robić co ze sobą chce? coś tu jest nie tak potem cierpi cała rodzina, a nie tylko ten co zginął lub ten któremuś coś się stało.
    "To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę."
    Awatar użytkownika
    BROVTHER
    Starszy plutonowy

Nie swoje czasy

Postprzez Kwachu » 22 Grudzień 2011, o 22:47

Masz prawo twierdzić jak twierdzisz :P
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Nie swoje czasy

Postprzez BROVTHER » 22 Grudzień 2011, o 22:56

Kwachu kiedyś miałem wykład z policjantem z ruchu drogowego, który opowiadał o młodych chłopakach, którzy zginęli właśnie przez takie głupoty jak niezapięcie pasów itp. i wiesz co w tym wszystkim było najgorsze ? To jak policjanci musieli odciągać matkę, siostrę itp. od zwłok swojego syna, rodzeństwa. Dlatego nie popieram twojego toku myślenia.
    Awatar użytkownika
    BROVTHER
    Starszy plutonowy

Re: Nie swoje czasy

Postprzez siwy94tsn » 22 Grudzień 2011, o 22:57

Menik napisał:Może temat się rozwinie lubię dyskusję na luźne tematy, czy zastanawialiście się kiedyś, że nie pasujecie do aktualnych czasów i chcielibyście żyć wcześniej ? Jakie jest wasze podejście ? :Witam:

Moje podejscie do tego jest proste szkoda ze nie mam 26 lat :(
    Wtedy bym wiedział co to byla mlodosc -inni ludzie.

Zauwazyłem ze ludzie w mojim wieku podarzaja tylko za pieniedzmi i lansem :( (nie wszyscy)
    Kiedys liczyl sie czlowiek naturalny byl szacunek oraz zasady (ktorych teraz juz prawie nie ma).
    Kiedys tak nie bylo , ludzie sobie pomagali a teraz coraz wiecej nienawisci.

Temat uzywek sa tak latwodostepne i kazdy ich uzywa.
    Marichuana po czestym uzyciu czlowiek sie zmienia. raz na kiedys rozumiem :D

Alkohol - wyzera czlowieka doslownie - niszczy sylwetke i ryje banie
    Feta i te sprawy juz sie nie wypowiadam , bo kazdy wie ze to scierwo.

PS.
    Chcialbym poznac czlowieka ktory ma takie same poglady co ja (szkoda ze to niemozliwe)

Autor postu otrzymał pochwałę
    Awatar użytkownika
    siwy94tsn
    Sierżant

Pochwały: 4
    Data urodzenia: 06 12 1994

Nie swoje czasy

Postprzez Kwachu » 23 Grudzień 2011, o 09:38

BROVTHER - dobra zakończmy dyskusje, bo aj pisze o czym innym a ty o innego rozumiesz :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Nie swoje czasy

Postprzez kaffar » 23 Grudzień 2011, o 11:11

teraz dużo pedalstwa lansu,frajerów i plastiku :D
    Awatar użytkownika
    kaffar
    Sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Zdolny Śląsk
    Data urodzenia: 0- 0-1993

Nie swoje czasy

Postprzez BROVTHER » 23 Grudzień 2011, o 11:39

Kwachu - ok, dyskusja zakończona ;) ale temat się ładnie rozwinął :P

kaffar, a co do pedalstwa to Ci coś dziecko wytłumaczę. Osoba będące gejem, lesbijką niema na to wpływu, oni już się tacy urodzili, to nie był ich wybór ! Więc potępiania takich ludzi również nie popieram. Niektórzy rodzą się niewidomi, bez rąk, a inni homo i takie jest życie.
    Awatar użytkownika
    BROVTHER
    Starszy plutonowy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość