Witam forumowicze! Zakładam druga odsłone moich relacji.Nie bede sie rozpisywal bo wiekszośc z was juz mnie zna.Nie bede wypisywal co jest moim celem bo mam cos zakodowane w swojej czuprynce i narazie nie zamierzam sie z tym z nikim dzielic
mam dwa palny trenigowe ktore trwaja po 4 tygodnie. jeden juz zakonczyelm i zabieram sie za drugi.Pierwszy to dzielony na duże i małe partie miesniowe w podziale powtorzeniowym Duże: 16 14 12 10 8 Małe 18 16 14 12 10 Nie będe rozpisywal calego planu bo jszcze przyjdzie na niego pora wiedz i tak go wpisze ale dopiero jak skoncze kolejne 4 tygodnie.
Uprzedzam odrazu,ze zdjec czy filmików narazie nie bedzie i raczej dlugo nie bedzie. Krotko i na temat : zjechalem ze zbednego fatu i z duzej wagi. Jestem chudy jak wiór... nie az tak doslownie ale nie pamietam kiedy tak wygladalem
wiedz zaczynam wszystko od nowa.Potaram sie utrzymac jak najmniejsza wage tyle moge napisac.
Kiedy bede mial czas zawsze uzupelnie relacje.Czasem moze sie zdarzyc,ze i przez tydzien nic nie wpisze ale nie mam na to wplywu. Dobra bez zbednego pierdolenia!
Teraz konkrety! Zaczynam od JUTRA! TAAAK! Trening i do koryta !
W razie pytań pisać
Plan na kolejne 4 tygodnie:
Dzień 1Dwugłowe Ud+ Prostownik Grzbietu+ Najszerszy Grzbietu+ Czworoboczne Grzbietu + Tylne Naramienne + Proste brzuchaRozgrzewka ogólna
Żuraw 5x5
MCNPN 3x10
Dzień Dobry 5x5
Wiosło jednorącz 3x10
Szrugsy hantlami 2x20
Unoszenie hantli w bok w opadzie tułowia 3x15
Face Pull 3x15
Unoszenie nóg w leżeniu z obciążeniem miedzy stopami 3x10
Bieg w miejscu
Rozciąganie
Dzień2Piersiowe+ Naramienne Przednie + Naramienne Boczne +Prostowniki Nadgarstków + Zginacze Nadgarstków + Skośne brzuchaRozgrzewka Ogólna
WL na skosie dodatnim jednorącz 3x15
WL z 2s pauzą 5x5
Wycisk ściskający 1xmax
Ala’ Arnoldki w pełniejszym zakresie ruchu siedząc 3x15
Unoszenie ramion w przód ze sztangą stojac 2x10
Wymachy jednorącz pod ścianą 3x10
Uginanie nadgarstków nachwytem w siadzie 3x30
Ćw Sandowa 3x10
Uginanie podchwytem 3x30
Skłony boczne 2x30 ( na strone)
Bieg w miejscu
Rozciąganie
Dzień3Czworogłowe Ud + Brzuchate przednie łydek + Piszczelowe +Trójgłowy ramion + Dwugłowe ramion + Proste brzuchaRozgrzewka Ogólna
Front Squat z podwójnym dnem 5x5
Prostowanie jednonóż siedząc
Równolegle -2x10
Palcami do zewnątrz -2x10
Palcami do wewnątrz- 2x10
Ośle wspięcia równolegle 3x20
Odwrotne wspięcia w staniu 3x20
Pompki na poręczach 5x5
Odwrotne pompki 3x10
Prostowanie ramion na wyciągu w płaszczyźnie poziomej stojąc 3x15
Uginanie podchwytem stojąc 3x15
Brama 3x15
Podciąganie w wąskim podchwycie z obciążeniem na drążku 10x3
Spinanie leżąc z obciążeniem 3x10
Bieg w miejscu
Rozciąganie
Dzień 4 DobijającyBrzuchate przednie łydek + Dwugłowe Ud + Czworogłowe Ud + Najszersze grzbietu + Piersiowe + Naramienne + Trójgłowe ramion + Dwugłowe ramion + Zginacze nadgarstkówRozgrzewka ogólna
Wspięcia na palcach ze sztanga stojąc -1x max
Uginanie podudzi -1x max
Hack przysiady-1x max
Wiosłowanie sztanga do klatki w pozycji poziomej do podłoża 2x20
Przyciąganie drążka wyciągu górnego nachwytem w mocnym pochyleniu ciała 2x20
Pompki klasyczne z obciążeniem 2x20
Brama 2x20
Unoszenie ramion ze sztangielkami w leżeniu 2x20
Ściąganie wyciągu górnego nachwytem 2x20
Modlitewnik wąskim podchwytem 2x20
Uginanie sztangą z tyłu-1x max