Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Raf&Oli"zabiorą nas kurva w kaftanach!!"dziennik motywacyjny

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Raf&Oli"zabiorą nas kurva w kaftanach!!"dziennik motywacyjny

Postprzez Oliver » 24 Grudzień 2011, o 10:38

głowę boczną czwórek masz racja aż przerośniętą od tych przysiadów... reszta w nogach totalnie kuleje względem nich,
    ale od razu podkreślę, że to jest spowodowane Twoimi wcześniejszymi siłowymi priorytetami.
    Klatka rafał tragedia, musisz ostro się wziąć za nią zwłaszcza nie oszczędzaj góry, plecy są na plus i barki na plus,
    łapki masz podlane, brzuch podlany, nogi podlane, czworoboczne grzbietu totalnie zaniedbane rafał zarówno góra jak i dół,
    góra mocno odstaje od barków co myślę, że każdy zauważy, najszersze przodem fajnie wychodzą,
    boki barków rafał ostro do skatowania bo wygląda trochę jakby były wysokie a wąskie,
    prostowniki grzbietu!! Why rafał why ? tyle ciężkich MC a one są płaskie... to przez fat?
    ogólnie rafał pod kątek kulturystycznym kupa pracy bo nie ma proporcji między partiami i w samych partiach :)
    ale to pewnie wiesz... tak jak mówiłem spowodowane Twoimi wcześniejszymi innymi priorytetami
    i to co Ci już mówiłem, na fotkach inaczej wszystko wygląda, moja dziołcha np nie chciała uwierzyć, że masz większe obwody
    ode mnie patrząc na zdjęcia... przydałoby się nagranie rafał z siłowni podczas treningu bez koszulki i podwijając spodenki
    ja takie nagranie będę też robił, przede wszystkim o światło też chodzi
    pozowanie rafał tak jak każdemu radze i sam robię, trenuj za każdym razem przed lustrem na treningu i po :)
    pogadamy jeszcze na gg jak wrócę do domu
    Wesołych Świąt :Diabeł: (niedorobiony mikołaj :P) :Yohoo:
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Menik » 24 Grudzień 2011, o 11:43

Hehe, Oliver opinia miażdżąca :P dobrze ze tylko 1 fote wstawilem bo strach pomyśleć co bys napisał, trójki też masz super rozwinięte tak jak boczne. O prostownikach też chciałem pisać to co Oliver.
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Oliver » 24 Grudzień 2011, o 12:00

Menik ja nie miałem na celu oczywiście być wredny itd... Rafał wie, że jestem szczery i pisałem mu, że ocenię
    to co mogę w miarę możliwości, podkreśliłem, że zdjęcia a rzeczywistość to też dwie różne sprawy...:)
    damian jadąc do rafała też się zdziwił, powiedział, że na real dużo lepiej wygląda niż na fotkach :) i z tym się zgadzam
    robiąc zdjęcia trzeba pamiętać o dobraniu dobrze oświetlonego miejsca, aparat też robi swoje... do tego dochodzi
    umiejętność pozowania, napinania mięśni, niestety kulturystyka nie jest taka prosta jak się może wydawać
    sam się o tym przekonałem i rafał też to stwierdził ostatnio :) jak wstawię swoje zdjęcia i nagranie
    to liczę na równie konstruktywną ocenę co do poprawy, wszelkie szczegóły bo to jest najcenniejsze,
    okiem innej osoby być ocenionym obiektywnie :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 24 Grudzień 2011, o 12:25

"głowę boczną czwórek masz racja aż przerośniętą od tych przysiadów... reszta w nogach totalnie kuleje względem nich,
    ale od razu podkreślę, że to jest spowodowane Twoimi wcześniejszymi siłowymi priorytetami."

Poniekad, inna sprawa ze nie ma separacji glow dlatego ze byly one zaniedbywane od silowki wlasnie.

"Klatka rafał tragedia, musisz ostro się wziąć za nią zwłaszcza nie oszczędzaj góry, plecy są na plus i barki na plus,
    łapki masz podlane, brzuch podlany, nogi podlane, czworoboczne grzbietu totalnie zaniedbane rafał zarówno góra jak i dół,
    góra mocno odstaje od barków co myślę, że każdy zauważy, najszersze przodem fajnie wychodzą,
    boki barków rafał ostro do skatowania bo wygląda trochę jakby były wysokie a wąskie,
    prostowniki grzbietu!! Why rafał why ? tyle ciężkich MC a one są płaskie... to przez fat?"

No nie no z klatką byla tragedia...poprawilem ja, ale to i tak racja wielki ch...nie oszczedzam gory ani troche. Jestem na masie, nie oczekuj jaskrawych szczegolow - kiedy wrzucasz swoje?? ta, czworoboczne zaniedbane to wiem - walcze z nimi, nie da sie z dnia na dzien poprawic czegos czego sie nie robilo przy silowce, a zaloze sie ze jakbym mial za mocno rozbudowane czworoboczne to z kolei optycznie barki byly by waskie, wiec wolalem skupic sie na grzbiecie niz tych malych miesniach, bo zakladam ze piszesz o gorze czworoboku nie o calym, bo to bardzo potezny miesien ktory widac. Boczne aktony poprawilem nadalo to troche grubosci posturze, fakt faktem ze tak wyszlo bo przy tej pozie podnosze barki w gore co jest bledem, ale narazie ciagle sie tego ucze. No glupio sie pytasz o prostowniki...w MC silowym wszystko sie ciagnie z nogi nie z grzbietu, pamietaj o tym. Dlatego nie mam juz wcale MC silowego w planie, a wyprosty itp itd.

"ogólnie rafał pod kątek kulturystycznym kupa pracy bo nie ma proporcji między partiami i w samych partiach :)"

No ale to samo tyczy sie Ciebie ;) Ja juz schowalem ego do kieszeni, wiem ze sily mam sporo jak dla tej wagi...chce wygladac jak niedzwiedz :)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Oliver » 24 Grudzień 2011, o 12:43

nom wiem, znowuż u mnie barki wyglądają na małe względem czworobocznych... ja walczę z dwójkami bo u mnie są tragedią heh
    a osiągnąć separacje między nimi a czwórkami to już wg będzie wyczyn, ale myślę, że przy niższym BF da radę :)
    nigdy nie będzie tak jak się chce niestety... u mnie bicepsy lepiej wyszczytowane z racji, że mam krótkie i niższy BF,
    ale znowuż najszersze tyłem jak i przodem gorzej się prezentują niż u Ciebie, słabsza V u mnie... klatkę też mam tragiczną
    choć i tak jest poprawa, ale jeszcze za mała... i tak można
    wymieniać i wymieniać, ale myślę, że to co zaplanowaliśmy na 2013 to to zrealizujemy :)
    ja swoje wrzucam na początku stycznia tak jak mówiłem i postaram się o filmik z siłowni :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez robo815 » 24 Grudzień 2011, o 14:24

Co do oceny zdjęć Rafała to jedynie co mogę dodac do tego co Olivier napisał -łydki do poprawy oraz pozowanie,szczególnie na piątym zdjęciu.Kaptury,klata a szczegulnie góra,co do zlania to przecież masowałeś a nie rzeźbiłeś.Z bickiem nie jest tak źle jak pisaleś.Ale uda-góra-pozazdrośić Tobie mogę :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez Purina » 25 Grudzień 2011, o 18:16

Nabawiłeś się żylaków przez tą siłę :( Plecy mi się podobają :) Nogi natomiast nie. Za duże czwórki w stosunku do reszty. Łydek faktycznie nie masz, tak, jak mówiłeś kiedyś :P Postanowienia noworoczno-sylwetkowe już są? :D Na pewno, więc trzymam kciuki!
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez rafimoc » 25 Grudzień 2011, o 23:20

sa sa.

Purina trening nie ma nic do rzeczy, zylaki mialem juz od malucha genetycznie po ojcu...wlasciwie to jeden zylak i to na prawej nodze, leje juz na to:)

Czworki jeszcze sa male, tak musza wygladac nogi..ale musza tez nabrac wyrazistosci tak jak cala reszta.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Purina » 26 Grudzień 2011, o 12:19

Chyba, że tak. A nie boisz się, że Ci to wszystko je*nie kiedyś?
    Czwórki małe? Może małe, ale nie przy Twoich łydkach :P
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Re: Raf&Oli"zabiorą nas kurva w kaftanach!!"dziennik motywac

Postprzez robo815 » 26 Grudzień 2011, o 14:35

rafimoc napisał:Czworki jeszcze sa male, tak musza wygladac nogi..ale musza tez nabrac wyrazistosci tak jak cala reszta.

Ale człowieku dwujki dowal aby grały z czwórkami :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość