Szkoda,ze na gg wypowiadasz sie co do jego zdjec.Mysle,ze kazdy chcialby poznac i twoja opinie na ten temat. Oliver napisze Ci opinie na NK
dobra koniec zartów.Analiza tych zdjec nie jest łatwa bo tyle ich naje****,ze nie wiadomo od czego zacząć.Musze na boku otworzyc te zdjecia i po koleji cos ogladac i pisac...
A wiedz:1 zdjecie po spadkach- jak na po spadkach to wiecej spadlo Ci miesa niz fatu...nie podoba mi sie to zdjecie pleców...male najszersze duzo fatu dalej tam siedzialo.
17.11 brzuch talia i bicepsy ladnie wygladaly...trzeba bylo tak trzymac
12.12 wciaz zaduzo bylo w pasie i tali-malo podkreslone najszersze,z gory klatki wszystko Ci ucieklo,dol byl jeszcze w miare ok...brzuch tak plaski nie byl
wciagnales brzuchacza (zdjecie od boku) mniejsza o to
28.12 bierzace foty
od 1 zdjecia zaczne
plecy- zle swiatlo dobrane-szerokosc w miare jakas jest ale wyglada to tak,że wciaz jest zaduzo w pasie i nie widac calego uroku najszerszych.
2zdjecie- to samo co w pierwszym albo kisisz tam jeszcze slonine ale jednak tej szerokosci brakuje...napewno na tym zdjeciu nie ma czworobocznych
3zdjecie-Biceps- lapa jest...zle to nie wyglada ale tatuaz kamufluje cala powierzchnie w okol niego.Szczyty od boku dobrze widoczne
4zdjecie- najszersze przodem-potwierdza sie to co pisalem wyzej...za duzo masz w pasie i tali-widac golym okiem
5zdjecie- biceps i klatka bokiem- o bicepsie juz pisalem, klatka- dobrze widoczna gora chodz jeszcze miesa by sie tam przydalo ale naprawde zle to nie wyglada...dol troche odstaje ale to przez poze moze byc tak spostrzegane
6zdjecie-Biceps przodem- j/w szczyty dobrze zauwazalne-ogolem ladnie to wygladalo by
gdyby byly tej samej wielkosci...lecz zle sie nie prezentuja
7zdjecie-klatka przodem- miesa od gory dowal
8zdjecie - powtarza sie
9zdjecie-najszersze tylem- Napisze tak w realu moze to wygladac lepiej...wydaje sie,ze jest za tlusto.slabo te piora wychodza
10zdjecie ( juz żygam tymi fotami
) -tutaj w ogole szerokosci nie widac next
11zdjecie-Biceps tylem - kiepska poza wiem,ze to nie latwo zapewne sam bym nie umial ale to co rzucilo mi sie w oczy to prawy trojglowy,ktory jest wiekszy oraz dwuglowy ktory jest wiekszy od lewego. Z tylu szczyty slabo widoczne.
12-to samo
13-lekki zarys widac ale fatu dalej jest za duzo. to jest moje zdanie oczywiscie...szczegolnie te "boczki" tluste no i wez te krzaki ogol z pod pachy xD
14-tu juz pisalem chodz na tej fotce lepiej widac tylko prawy szczyt
15-Nog wcale nie masz malych chodz dwojek brak w porownaniu do czworek,lydki slabe lub przez ten busz tam nic nie widac
16-No tu juz byles zmeczony z tego co widze. zero dwojek i ledwo co tam walczyles z tymi czworkami.
Oliver ogolem sporo pracy jeszcze przed toba lecz widac,ze cwiczysz i to sie ceni.Na moj gust to przydala by sie lepsza wycinka niz zalanie sie do 100kg juz ci kiedys pisalem jak to jest po wadze 90kg i uwierz,że nie jest tak latwo utrzymac smukla i nie zalana sylwetke i przekonany jestem,że sie zalejesz jak swinia.Ogolem jestes chlop duzy i wybrac musisz sam co tak naprawde chcesz bo mam wrazenie,że nie jestes zdecydowany i dalej nie postawiles sobie twardych zalozen.Jako kolega z forum tylko cie informuje,ze dalsza praca bedzie prowadzila w coraz to wieksza i zalana sylwetke.wiem jak wygladales kiedys...wiem,że bylo bardziej tlusto ale podsumowujac ogolnie wszystko to co napisalem stwierdzam,ze za szybko zaczales z ta masa i mozesz sie na tym przejechac.Na swoim przykladzie moge Ci napisac,ze na dzien dzisiejszy waze 82kg i wciaz to jest za duzo abym zaczal jakies wieksze masowanie bo wiem co bedzie dalej...dodam jeszcze,ze wazylem ponad 100kg i bylem swinia a to dlatego,że dobijajac sie do takiej wagi jaka ty masz obecnie chcialem robic duzo sily i jadlem takie ilosci,ze robiac FBW silowe przytylem 12kg i zbytnio nie patrzylem sie na to ile waze tylko ile dzwigam...do czasu kiedy mnie tutaj "buractwo"
skrytykowalo mam calkiem inne zalozenia,ktore wyjda mi napewno na zdrowie i moze potrwa to troche dluzej ale swego dopne!No tyle Oliver moge Ci napisac...nie chcciales w 2 zdaniach to sie rozpisalem troche,zeby jednak kilka zdan bylo
trzymam kciuki i Życzę dalszych sukcesów