Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Zioło napisał:A zawsze myślałem, że mnie to omija...jako kogoś kto chce w przyszłości targać ciężary...
Czyli tak: Dobieram odpowiednie KG, odpowiednią ilość serii(to już moim zdaniem jest zrobione dobrze) i to tyle ?
Nie wiem czemu ale jakoś to się kupy nie trzyma... mam zrobić dobre wyniku na treningu po którym wyjdę na dwóch nogach zamiast na czterech(w przypadku człowieka to 2 ręce 2 nogi XD) ?
Zawsze myślałem że im większy zapierdol...tym lepiej, nawet nie raz myślałem sobie na drugi dzień po treningu "nie ma doms'ów.. to słabo trening poszedł"...
Chyba że chcesz przez to powiedzieć że na tym poziomie jak nie jadę na towarze mięśnie po prostu nie dadzą rady...
Bo ja rozumiem one się "zużywają" po treningu i regenerujemy je poprzez sen i oczywiście odżywianie, ale po jakimś czasie i to będzie za mało, więc będzie trzeba polecieć w towar.. bo wiadomo ze bez tego to ja nawet nie wyjdę z mojego województwa..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość