Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Purina napisał:Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz.
Kwachu napisał:Zgadzam się niestety forum na dzień dzisiejszy to konferncja w zamknietym gronie(hermetyczne srodowisko).
Forum się nie rozwija i nie bedzie dopóki nie bedzie nowych sponsorów z konkursami nagrodami testami itd.
Mysle ze za jakiś czas można dodac do moderatorów odzywiania TomaszaM - ma więdzę i to ogromną
NightKing napisał:Purina napisał:Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz.
nie przepadam za klepaniem postów bez celu, mam ciekawsze rzeczy do roboty, pilnuje działu i prowadzę dziennik, to są moje 2 priorytety, nie będę ludziom na siłę wciskał FBW więc rzadko odwiedzam trening, resztę przeważnie przeglądam
Menik napisał:smutne ale prawdziwe, kwachu ma rację, a tego się nie zmieni z dnia na dzień, a czekać w nieskończoność też nie można.
Oliver napisał:Purina ma rację, Kwachu ma rację... i ja to już wszystko pisałem heh upinałem się do kazika wiele razy,
w zeszłym roku już... a Tu nadal kicha do tego jestem okłamywany, wczoraj dopiero się dowiedziałem,
że kazik prowadzi inne fora... kazik albo przekaż komuś to forum jak Ci nie zależy albo znajdź pomocnika,
bo to bezsensu takie granie w ciula, forum padnie jeżeli nic się nie ruszy...
Diablo 88 napisał:Ale sie porobilo Chyba nikt z forum nie chcial by,zeby to sie tak skonczylo.Jak narazie prosimy naszego Kazimierza o kompetentne podejscie do sprawy.
Zioło napisał:Purina to nie musi być koniec
Ale jak coś to Ci Oliver powie ocb ;]
Co do forum... są małe szanse na odbudowanie go.. możesz mnie kazik zbanować za to co teraz napiszę(wiele do stracenia nie mam): Nie wystarczy czegoś zrobić i czekać aż samo się rozwinie, kiedyś ktoś coś takiego robi musi się liczyć z tym że trzeba nieraz się dla tego poświęcić, ja rozumiem brak czasu i inne czynniku które nie pozwalają na prawidłowe prowadzenie forum.. ale jesteś w administracji sam.. czemu nie przydzielisz kogoś kto by się zajmował rozreklamowaniem tego ?
Żebyś zrobił głupiego SB musieliśmy Cię prosić i prosić... a tak na prawdę to 3 minuty roboty.
Więc albo kazik zaczynasz coś robić lub piszesz szczere: "Mam w du** to forum i was"...
Purina napisał:NightKing napisał:Purina napisał:Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz.
nie przepadam za klepaniem postów bez celu, mam ciekawsze rzeczy do roboty, pilnuje działu i prowadzę dziennik, to są moje 2 priorytety, nie będę ludziom na siłę wciskał FBW więc rzadko odwiedzam trening, resztę przeważnie przeglądam
Nikt Ci nie każe. Skoro uważasz luźne rozmowy za klepanie bez celu, to nie mam więcej pytań.
Purina napisał:Witam wszystkich,
postanowiłam napisać do Was list. Tak jest, oczy Was nie mylą. Ale od początku...
Trafiłam na to forum przez przypadek, nie przywitaliście mnie zbyt ciepło, ale spoko. Postanowiłam się nie poddawać, bo to było moje drugie podejście (na innym forum na 'dzień dobry' potraktowali mnie po prostu chamsko i po jednym, czy dwóch postach dałam sobie spokój). Po jakimś czasie daliście się poznać, wielu z Was polubiłam. Tworzycie to forum (niektórzy od początku) i teraz chcecie to wszystko tak zostawić!? Dlaczego? Bo nic się nie dzieje? To zróbmy coś, żeby się działo! Powiedzcie na czym Wam zależy, co Wam się nie podoba, jakie macie obiekcje, itd. Może da się coś zrobić jednak?
Menik, pisząc, że się przywiązałam, miałam na myśli i Was, i atmosferę, i dziennik. Taka prawda. Jeśli wszystko zostawicie, to... ech. No jakoś sobie tego wyobrazić nie umiem. Kazik, nie wiem na czym polega problem. Może Ci już nie zależy, albo nie masz czasu? Może podepnij jeszcze jednego admina (lub dwóch), skoro nie dajesz rady ogarniać wszystkiego? Zawsze jest jakieś wyjście. Sam widzisz, ludzie odchodzą. Brakuje mi słów, ech.
Szkoda, że tak to wszystko się potoczyło. Nie będę Was zmuszać do zmiany decyzji, jeśli chcecie, to zostawcie to wszystko, mam nadzieję, że na innych forach będzie Wam lepiej.
Wiecie co tu jest wkurzające? Że jak pojawia się ktoś nowy, to się jeżycie. Tzn. nie wszyscy, ale kilka osób. Zjeżdżacie nowych i dlatego po kilku postach uciekają. Może warto byłoby także z tym coś zrobić? Nie będę wrzucać wszystkich do jednego wora, kto czyta posty, ten wie o co chodzi.
A teraz do każdego po kolei: Menik - dzięki za Twoje przekomarzanie się, czasem chamowate teksty (pewnie w dobrej wierze, ale czasem zbyt ostro krytykujesz)! Cięzki typek z Ciebie, ale i tak Cię lubię No i serduszka wrzuciłeś, za co plus Oli - dzięki za dobre rady i mądre słowa, oraz treningi i obalanie mitów (myślałam, że tylko ja lubię wrzucać full ćwiczeń w plan, a tu niespodzianka). Robo - miło, że mnie wspierasz i dodajesz powera filmikami Diablo - byłeś ze mną od początku i cierpliwie wysłuchiwałeś, nagrałeś dla mnie filmik, w którym pokazałeś, jak zakładać paski, dzięki Zioło - zabawny z Ciebie chłopak i na pewno coś z tego będzie Pasja z Tobą, mimo młodego wieku! Damian - pokręcony koleś z Ciebie, mimo wszystko też się paru rzeczy dowiedziałam. Góral - mało Cię znam, rzadko piszesz na luzie z nami. Ale i tak Cię polubiłam Rafimoc - jesteś strasznie wkurzający, ale mówisz mądre rzeczy, za co też dziękuję. Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz. Kazik - wierzę, że da się coś zrobić. Szkoda tylko, że nie odpisujesz na pytania. Resztę z Was znam mniej. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się pominięty.
Razem tworzycie team! Niepowtarzalny. Może jeszcze nie wszystko stracone? Będzie mi smutno.
A tym czasem życzę dobrej nocy.
Pozdrawiam,
Purina.
Kwachu napisał:Zgadzam się niestety forum na dzień dzisiejszy to konferncja w zamknietym gronie(hermetyczne srodowisko).
Forum się nie rozwija i nie bedzie dopóki nie bedzie nowych sponsorów z konkursami nagrodami testami itd.
Mysle ze za jakiś czas można dodac do moderatorów odzywiania TomaszaM - ma więdzę i to ogromną
Oliver napisał:Purina ma rację, Kwachu ma rację... i ja to już wszystko pisałem heh upinałem się do kazika wiele razy,
w zeszłym roku już... a Tu nadal kicha do tego jestem okłamywany, wczoraj dopiero się dowiedziałem,
że kazik prowadzi inne fora... kazik albo przekaż komuś to forum jak Ci nie zależy albo znajdź pomocnika,
bo to bezsensu takie granie w ciula, forum padnie jeżeli nic się nie ruszy...
Zioło napisał:Purina to nie musi być koniec
Ale jak coś to Ci Oliver powie ocb ;]
Co do forum... są małe szanse na odbudowanie go.. możesz mnie kazik zbanować za to co teraz napiszę(wiele do stracenia nie mam): Nie wystarczy czegoś zrobić i czekać aż samo się rozwinie, kiedyś ktoś coś takiego robi musi się liczyć z tym że trzeba nieraz się dla tego poświęcić, ja rozumiem brak czasu i inne czynniku które nie pozwalają na prawidłowe prowadzenie forum.. ale jesteś w administracji sam.. czemu nie przydzielisz kogoś kto by się zajmował rozreklamowaniem tego ?
Żebyś zrobił głupiego SB musieliśmy Cię prosić i prosić... a tak na prawdę to 3 minuty roboty.
Więc albo kazik zaczynasz coś robić lub piszesz szczere: "Mam w du** to forum i was"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość