Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • TENING I WALKA O MASĘ

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez haryn78 » 5 Luty 2012, o 18:37

ROBO to będzie tak to wyglądało
    przysiady z hantlami
    wysoki step
    wykroki
    uginanie nóg leżąc
    martwy ciąg na prostych nogach
    może dam rade :) ale nie za dużo na te nogi?
    Awatar użytkownika
    haryn78
    Sierżant

Miasto: Dąbrowa Górnicza
    Data urodzenia: 05 05 1978

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez robo815 » 5 Luty 2012, o 19:47

MArtwy zrób przed uginaniem nóg.
    12serii na czwórki,8na dwujki
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez haryn78 » 6 Luty 2012, o 18:16

:Kciuk w góre: dzięki
    a czy brzuszki mogę zrobić po treningu w poniedziałek i w piątek ?
    Awatar użytkownika
    haryn78
    Sierżant

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez robo815 » 6 Luty 2012, o 21:39

Haryn zastanów sie kiedy chcesz robić brzuch?Raz sie pytasz czy rano a teraz czy po treningu.To jest Twój trening rób jak uważasz :) .Oba warianty są dobre :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez haryn78 » 7 Luty 2012, o 19:22

wiem robo tylko po pierwszym treningu z rana stwierdzam że nie jest mi to na rękę bo normalnie wstaję o 5.15godz a tak abym mógł dobrze wykonać trening to musiał bym wstać gdzieś o 4.30 to zaś bym się nie wysypiał i dla tego zadałem ponownie pytanie
    ale jak mówisz że nic nie stoi na przeszkodzie po całym treningu to :Kciuk w góre:
    ROBO mam jeszcze pytanko próbowałem tego ćwiczenia na nogi uginanie nóg leżąc coś nie mogę chwycić nogami tej hantli czy masz pomysła na jakiś zamięnnik? z góry dzieki pozd :Kciuk w góre:
    Awatar użytkownika
    haryn78
    Sierżant

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez robo815 » 7 Luty 2012, o 21:25

45minut robisz brzuch?
    Sorry,wyciągu nie masz,ja to robiłem w wysokich butach gdzie gryf sztangielki był pomiędzy kostką a podeszwa buta.Mozesz zrobić tzw zurawia ale jest to cholernie ciężakie ćwiczenie
    Nic poprawnie wykonanego nie znalazłem
    http://www.youtube.com/watch?v=-IxSE6SX_fk
    Tu gość za bardzo się odbija rękoma.Prawidłowy ruch to wykonują tylko dwujki,na poczatku możesz sobie pomagac rekoma ale stopniowo będziesz rezygnować z tego
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez haryn78 » 12 Luty 2012, o 16:56

nie robi nie 45min :)
    robo jak uważasz czy mam ćwiczyć w każdy dzień treningu brzuch?
    a co do brzucha to czy mam ćwiczyć cały czas np tak jak cały trening przez 5-6tygodni jednymi ćwiczeniami np spięcia odwrotne brzucha,wypychanie bioder i skłony czy w poniedziałek ćwiczę tym treningiem a we wtorek innym i w środę innym?
    Awatar użytkownika
    haryn78
    Sierżant

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez robo815 » 12 Luty 2012, o 17:58

Rób jak Tobie lepiej.JA osobiście przez całe życie trenuje ćwiczyłem 3ćwiczeniami i żyje,nic nie zmieniam.
    Trening 5-6tygodni?Chyba 7-8miesięcy.Jak z dieta?
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez haryn78 » 12 Luty 2012, o 20:40

robi o co chodzi z tym 7-8miesięcy?
    a z moją dietą nie wiem czy jest lepiej sam osądź? dużo się nie zmieniło [finanse zbytnio nie pozwalają] ale co mogę dodać to dodaję.
    1posi;5.30 miska płatków owsianych wieloowocowych 3szt jajka
    6.30 kawa parzona czasami jedna a czasami dwie dziennie
    2posi;10.00 przeważnie staram się aby był to makaron lub ryż z dwoma łyżkami oliwy i mięsem drobiowym i parę ogóreczków konserwowych lub kiszonych,ewentualnie ryż taki jaki jem po treningu czyli ryż mieszany z twarogiem chudym kawałkami jabłka mandarynki banana i dwoma dużymi łyżkami miodu,a jak nie ma no to kanapki s wędliną żółtym serem i jakieś warzywko staram się jak najmniej z tymi kanapkami :)
    3posi;14.00 staram się aby była to rybka makrela wędzona albo sałatka z łososia lub jakaś z puszki jak już nie to to kanapki takie jak wcześniej pisałem albo dwa werki topione i kefir wysoko białkowy gdzieś około 16.00 serek wiejski
    4posi;18.00 ziemniaki z mięsem i jakiś ogóreczek lub fasolka lub inne zupki obiady są różne
    wieczorkiem zjadam jeszcze moje bełty :) jak to moja żonka mówi czyli ryż z twarogiem i resztą dodatków no i w ciągu dnia trochę słonecznika i orzechów laskowych
    ROBO mam pytanko co sądzisz o tym jogurcie którym reklamują co jest bez cukru słodzony samymi owocami?
    z góry dzięki podr :Kciuk w góre:
    Awatar użytkownika
    haryn78
    Sierżant

TENING I WALKA O MASĘ

Postprzez robo815 » 12 Luty 2012, o 21:01

Poprostu jak będziesz zmieniał kolejność ,ilość serii,powtórzeń kombinował na różne sposoby z tym programem to 8miesiący powinien trwać.Ja sam się zastanawiam kto wymyślił programy treningowe na dwa miesiące.Po co zmieniać coś co dziala.
    Większosć niepowodzeń z treningami ma związek z dietą ,złym wykonywaniem ćwiczeń(w tym równiez brak progresu ciężaru),zbyt duże przerwy,oraz brak regeneracji

Co do jogurtu z owocami to osobiście nie jadam wogóle owoców.Możesz zjesc ale po treningu
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość