Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • RZEŹBA

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

RZEŹBA

Postprzez goino » 27 Marzec 2012, o 17:44

Witam

Wiek 18 lat
    Waga - 90 kg
    Staż - 3 lata
    Dieta - tak
    Suplementacja - BCAA , białko , omega3
    Sprzęt jaki posiadam - ławka regulowana płaska/skos , hantle , drążek , poręcze (maszyna) , maszyna do wyprostów nóg , gryf prosty/łamany , 2 wyciągi górne , modlitewnik
    Cel - zrzucenie fatu , rzeźba dobrej jakości , nie schodząc zbyt dużo z wymiarów

No i teraz nawet nie wiem od czego zacząć , bo nigdy nie robiłem planu na rzeźbę , tylko masowałem oraz robiłem siłę.Tutaj pewnie też wchodzą aeroby pewnie.Jak na razie to wpadłem na pomysł , żeby 30 min przed posiłkiem (posiłek o 9:00) robić brzuszki. Do tego chciałbym biegać. Macie jakieś pomysły , jakiś wzór żeby był.Ja się też będę starał układać coś , nie myślcie , że chce żebyście za mnie układali wszystko , trzeba coś od siebie dorzucić Uśmiech Więc proszę o pomoc , dziękuję.
    Awatar użytkownika
    goino
    Młodszy chorąży

Pochwały: 4
    Miasto: Nysaaa
    Data urodzenia: 23 09 1993

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

RZEŹBA

Postprzez nicu:) » 27 Marzec 2012, o 17:57

na silce zakladam,ze jakims splitem lecisz ,tak?brzuszki? jak dla mnie lepsze abs2 a czasu Ci malo zejdzie:)
    Zesraj się ,a nie daj się:)
    nicu:)
    Sierżant

Pochwały: 3
    Miasto: J-L
    Data urodzenia: 20 07 1993

RZEŹBA

Postprzez Luki150 » 27 Marzec 2012, o 17:58

aeroby sa bardzo ważne, bo rzezbiąc gubisz tłuszcz, a to jest własnie głowny efekt aerobów
    Luki150
    Sierżant

Data urodzenia: 28 12 1993

RZEŹBA

Postprzez nicu:) » 27 Marzec 2012, o 20:57

widze,ze same 18 nastki sie wypowiedzialy w tym temacie:DDD
    Sierżant

RZEŹBA

Postprzez goino » 27 Marzec 2012, o 21:40

No wszystko ładnie elegancko , ale planu jeszcze nie mam , nie wiem gdzie wrzucić te abs2 , o której godzinie biegać , nic nie wiem.
    Awatar użytkownika
    goino
    Młodszy chorąży

RZEŹBA

Postprzez nicu:) » 28 Marzec 2012, o 13:15

to powiedz o jaki typ planu Ci chodzi(silownia)?,jakie godziny w ciagu dnia mozesz poswiecic na sport itd.jak nie wiesz gdzie abs wrzucic:) ?na stronie odnosne abs2 jest wszystko jasno opisane w jakie dni cwiczyc,tylko trzeba chciec tam zagladnac:) :Walić głową w mur:
    Sierżant

RZEŹBA

Postprzez goino » 28 Marzec 2012, o 18:01

Chodzi mi o trening na rzeźbę , chcę spalić tłuszcz. Na początku tematu napisałem jaki sprzęt mam do wykorzystania.
    Godzina treningu - 16:00. Bieganie + robienia brzucha pora dowolna czyli jak sobie rozpiszę tak będę robił , mogę biegać z rana , popołudniu , wieczorem - kiedykolwiek.
    Awatar użytkownika
    goino
    Młodszy chorąży

RZEŹBA

Postprzez nicu:) » 28 Marzec 2012, o 20:50

namotaj cos,przeciez nikt gotowego planu Ci nie da:)my go ocenimy:) biegal bym osobiscie rano:)a brzuch po treningu na silowni:)
    Sierżant

RZEŹBA

Postprzez goino » 28 Marzec 2012, o 22:17

Tylko wiesz ja nie wiem nawet od czego zacząć , jak mięśnie łączyć , po ile powtórzeń , jak grupy mięśniowe dobrać , czy ciężar wolno opuszczać . W temacie rzeźby jestem zielonym , jak na razie mam dietę ułożoną , przed i w czasie treningu będę stosował BCAA , bezpośrednio po treningu białko.
    Awatar użytkownika
    goino
    Młodszy chorąży

RZEŹBA

Postprzez nicu:) » 31 Marzec 2012, o 19:04

to sie nazywa lenistwo:)
    Sierżant

Następna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość