Witaam Panowie i Panie bo dlugiej a raczej bardzo dlugiej przerwie
Przerwa spowodowana tym co zawsze czyli brakiem czasu przez prace. Czasy kryzysu i robote trzeba szanowac i przez to tyle czasu nie cwiczylem.
Teraz sytuacja sie troche ustabilizowala i mysle ze 2-3 razy w tyg znajde czas na silke.
Jestem juz po 2 treningach fbw i lecze zakwasy
Za ostro wystartowalem z klata i barkami i doms doskwiera hehe
Poki co nie bede relacjonowal kazdego treningu, napisze czasem jak mi idzie a z relacja rusze jak wroce do formy.
Aby powrocic do formy musze siadac z przynajmniej 100 kg sztanga, MC 125 kg jak to bedzie na tym poziomie to wtedy mozna zaczac porzadnie cwiczyc
Glowny cel jest aby w MC dzwignac 140-150 kg a w przysiadzie 115-120 kg
A najwazniejsze zeby przy tym sie nie zalac tylko utrzymac czysty miesien i 6pak na brzuchu
Co do planu to dalej fbw bo najlepiej mi sie nic cwiczy. Plan na rozruch jest bardzo prosty:
przysiad
wioslo
wycisk w poziomie/porecze
wycisk na bary
cos na bica i trica
na koniec lub pomiedzy seriami brzuszek
Oczywiscie zawsze w gre wchodza modyfikacje. Nie trzymam sie teraz tak jak dawniej sztywno planu. Nie dokladam dokladnie po 3 kg co trening tylko wszystko na wyczucie. Jak lepszy dzien to wejde na wieksze ciezary jak gorszy to zrobie mniejszym. Jak mi sie nie bedzie chcialo robic wiosla sztanga to zrobie hantlami albo drazek itp. Tyczy sie to kazdego cwiczenia.
Mysle ze do formy dojde dosc szybko. Dokladnosc zacznie sie jak beda wieksze ciezary. A moze wtedy jak to zda egzamin to bede dalej jechal na intuicje.
Wszystko sie zobaczy jak to wyjdzie
Jutro cos pocwicze, pozniej mam ponad tydzien remontu w domu wiec czasu raczej nie bedzie, moze cos wieczorkiem ale watpie. Ale od nastepnego tyg mysle wystartowac i wracac powoli do formy.
Jak sie juz rozkrece to ruszam z cyklem na krecie bo mi sie termin waznosci konczy hehe
Teraz pojade na BCAA, jakims tam pomperze a gainerka zostawie sobie aby popic w robocie no i mysle dokupic troche BCAA rowniez do roboty
Troche sie rozpisalem ( ciekawe czy ktos to wogole przeczytal
)ale zawsze lubilem pisac na forum tylko czasu przewaznie brakowalo.
To tyle moich wypocin. Koncze remonty i wracam z ostra pizda
Obiecuje Wam ze niedlugo napisze ze wrocilem do formy i uderzam w nowe rekordy
Pozdrawiam Michał
Autor postu otrzymał pochwałę