Tak na marginesie to jesteś dietetykiem tak? zawsze to można powiedzieć rodzicom, że diete pomagał profesjonalista ułożyć
Ja absolutnie nie układałem Twojej diety i tego się trzymajmy - poprawiłęm tylko i wyłącznie aspekt jakościowy.
białka liczymy na beztłuszczową mase ciała a węgle i tłuszcze na całkowitą? węgli itd z warzyw nie podliczac prawda?
Jeśli nei masz warzyw strączkowych to nie musisz podliczać.
T B i W wszystko liczysz na masę ogólną (tudzież całkowitą)
Warzywa w każdym posiłku moge dawać czy w którymś ich unikać?
Po-treningu możesz ich nie dawać (ale nei jest to normą i zależy od kilku czynników).
Wszędzie indzie dodawaj.
I chyba ostatnie pytanie: jak wyrobie kondycje robić w dnt interwały zamiast zwykłego biegu ? ale to na czczo odpada prawda?
Interwały na czczo odpadają
Jak to jest z jajkami moge nawet 3 dziennie jeść?
Spokojnie - jajka nie zawierają złego cholesterolu.
I ostatni dylemat dotyczy bezpieczenstwa stosowania takiej diety. Ile mogę ją stosować? Potem jakąś przerwe?
Spokonie 3 miesiące
kupiłem witaminy olimp multiple sport moge brac prawda?
nawet powinineś
Tyle białka jem nie wpłynie to jakoś niekorzystnie na moje nerki? Mam po wakacjach jakieś badania zrobic? tak samo z zołądkiem, czytałem, że pH się zmienia jak sie dużo je białka w żołądku i to podobno bardzo negatywnie wpływa na zdrowie
Więc jak to z tym bezpieczeństwem? Jak sie można ustrzec przed ewentualnymi szkodami płynącymi ze stosowania takiej diety? czy moze takowych nie ma
Spokojnie - jeśli zadbasz o prawidłowy bilans kwasowo-zasadowy to nie będzie żadnych problemów