Rozmowy i dyskusje na temat wszystkich sztuk walki, między innymi: boks, mma, krav maga, aikido, taekwondo, karate, judo, kick-boxing, sumo, kung-fu, zapasy, wrestling.
Moderator: Michał Bodzioch
przez mikebradley » 24 Sierpień 2012, o 20:47
Witam! otóż zacząłem od 2008 roku zacząłem interesować się WRESTLINGiem i zacząłem trenować na siłowni by być silnym i żeby widać było po mnie. Niestety ja i mój kolega nie mamy gdzie trenować i na czym naszego sportu
. więc co na to poradzić ?
-
mikebradley
- Kapral
-
- Pochwały: 2
- Miasto: Osięciny k.Włocławka
- Data urodzenia: 20 08 1995
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez robi1293 » 1 Wrzesień 2012, o 20:40
Są 2 opcje:
1) trenujesz na siłowni, biegasz ogólnie się rozwijasz aby później (na studiach np. jak o nich myślisz) zacząć trenować.
2) to co wyżej + szukasz najbliższej sekcji zapasów, dzwonisz do trenera i pytasz się czy byłaby możliwość otworzenia małej filii w twoim mieście. Musisz popytać kolegów bo potrzebne będzie na pewno minimum 10-15 osób. Musisz znaleźć jakąś sale z materacami. Najlepiej jakby jakaś szkoła czymś takim dysponowała. Ta opcja jest możliwa bo ja w swoim mieście rodzinnym takie coś organizowałem i miałem MMA, którego nigdy wcześniej tam nie było
Pozdrawiam.
Jeśli jesteś w stanie walczyć ze wszystkich sił by dojść tam gdzie chcesz to kto może Cię powstrzymać ? Nikt...
-
robi1293
- Sierżant
-
- Pochwały: 8
- Miasto: Warszawa
- Data urodzenia: 07 12 1993
przez mikebradley » 25 Wrzesień 2012, o 07:12
Chyba ta opcja pierwsza jest jedną z lepszych. dzięki i również pozdrawiam:)
-
mikebradley
- Kapral
-
- Pochwały: 2
- Miasto: Osięciny k.Włocławka
- Data urodzenia: 20 08 1995
przez kulturystkanowa » 9 Styczeń 2013, o 19:00
Ale Ty mówisz o tych zapasach do których podajesz linki czy o zapasach takich zwykłych nie o tym Show ?
-
kulturystkanowa
- Szeregowy
-
przez tkamil20 » 5 Marzec 2013, o 23:48
Wybierz inne sztuki walki. Nie polecam natomiast ćwiczyć samemu z filmów youtube. Można sobie robić krzywdę.
Najpierw trzeba poćwiczyć pod okiem instruktora
http://perfekcyjny-wyglad-blogg.blogspot.com Jaka powinna być droga do perfekcyjnej sylwetki? Na pewno nie krótka i prosta.
-
tkamil20
- Szeregowy
-
-
przez mychaikaczka » 10 Grudzień 2013, o 15:07
na początek podstawy z różnych stylów
-
mychaikaczka
- Szeregowy
-
przez ichweis » 10 Grudzień 2013, o 18:14
najlepiej to by było sb kogoś znaleźć, aby z nim trenować
-
ichweis
- Szeregowy
-
przez kompozytkar » 10 Grudzień 2013, o 19:53
głownie to z neta byś musiał
-
kompozytkar
- Szeregowy
-
przez stapingtu » 10 Grudzień 2013, o 22:06
na YT jest tego dużo
-
stapingtu
- Szeregowy
-
przez kohamtate » 18 Grudzień 2013, o 19:10
głównie internet
-
kohamtate
- Szeregowy
-
Wróć do Sztuki Walki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość