Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • pomocy w trzecim cyklu

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez Małpa » 14 Październik 2012, o 04:14

Na koniec meta moze byc, omka ladnie "taperuje", a co chlop ma zrobic na cyklu to zrobi, a co utrzyma to inna kwestia...

Off topic: sora ale musze
    Pytanko Fallen do Ciebie, u Was w tej chwili tez modne dozucac mete do odbloku? U mnie sie to dobrze sprawdza... ;)

Fallen: sobota, no w sumie juz niedziela, wiec moglem gdzies sie za.ebac, jak cos to z rana poprawie (czytaj kolo 12) ;)
    Małpa
    Sierżant

Pochwały: 6
    Miasto: Wies
    Data urodzenia: 14 01 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez fallenursus » 14 Październik 2012, o 05:05

ja sie dopoero rozkrecam polnoc. zastanaiwamy sie wlsnie z mala hdzie sie wbic.
    metw na tyle dobra ze podnosi humor ale jak kazdy saa w pawnym sposob blokuje. ja bym nie dawal. spruboj provi moze?
    ja od ponad dwucj lat na htz nie mam wyjscia doktor niepozwala schodzic :( :Diabeł:
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez Małpa » 14 Październik 2012, o 12:23

U mnie wlasnie zamiast provi meta leci, oczywiscie w smiesznych dawkach rzedu 5-15mg, dobrze sie to sprawdza, bo jak by niebylo meta to dobry antykatabokik i jak pisales samopoczucie lepsze

co tam dostajesz na htz? jakis mix? napisz co wogule u Was w aptece dostepne, bo w polsce to wiesz asortyment coraz mniejszy pare lat temu propa wycofali, meta tez juz niedostepna, zostalo tylko prolo, omo i test undecanoate
    ile tam wytargujesz testa na recepcie? bo cos sie mi zdaje, ze leci htz dla konia hehe ;)

jak tam po sobocie? udana?
    sie obudzilem ponad 2h temu, po wczorajszym do teraz mam niezla kobre hehe
    ...wiec sora za pisownie i pisanie nie na temat
    Małpa
    Sierżant

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez emek.20 » 14 Październik 2012, o 18:18

Witam ponownie. Ja mete zawsze dawałem na kick start. Czemu mam walić na zakończenie nie bardzo rozumiem. Pozdrawiam ema
    Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż że się mylili !!!
    Awatar użytkownika
    emek.20
    Starszy kapral

Miejscowość: Rawa Mazowiecka
    Miasto: rawa mazowiecka
    Data urodzenia: 11 06 1988

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez emek.20 » 14 Październik 2012, o 18:23

A moim zdaniem cykl trzeba tak układać żeby mniej wody waliło wtedy więcej zostanie jak zyskasz troche suchej masy niż wodnej pompy he he. Znam paru takich co zaczynało ze mną na wielkich dawkach rzedu 400mg dwa trzy razy w tyg. Wiecie co sie stało stawy im wyjebało i teraz ćwicz ą ale śmiesznie małymi ciężarami i walczą aby utrzymać nie budować a ja cały czas buduje.Ciężko mi złapać masy może dla tego że ćwicze na worku muay thay- czyli tajski boks to moja druga pasja. Dużo ładuje w worek i masa ucieka pracuje cały czas nad dieta a szczególnie nad jej kalorycznościa ale nie jest łatwo
    Awatar użytkownika
    emek.20
    Starszy kapral

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez Małpa » 14 Październik 2012, o 19:31

Mety nienapisalem na kicka, poniewaz moim zdaniem to bezsens, jedyne co dzieki temu mozesz zyskac to parutygodniowa stagnacje po jej odstawieniu
    zawsze lepiej sie wyjdzie na przedluzonym o te 4 tygodnie cyklu, niz szamaniu na poczatku przez te 4 tyg mety <-- zaznaczam, ze jest to moje zdanie i ja go niezmienie
    po za tym po skonczeniu mety w 15 tyg masz jeszcze wysokie stezenie testa przez 2 tygodnie, pozniej ladnie omka taperuje
    co do lapania wody, to Ty chciales zwiekszyc dawki, ktore wlasnie powoduja zwiekszenie retencji
    oczywiscie ten cykl jest tylko moja propozycja, przeciez i tak zrobisz jak chcesz ;)
    Małpa
    Sierżant

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez fallenursus » 15 Październik 2012, o 13:29

pfizer, santoz i jakies inne generic brands. lece 200 na tydz. na htz sobie zawsze masuje.
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez emek.20 » 15 Październik 2012, o 19:14

Ok skoro tak to spróbuje mete dać na końcu zobaczymy efekty trzeba wszystkiego spróbować.
    Awatar użytkownika
    emek.20
    Starszy kapral

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez lg team » 16 Październik 2012, o 16:26

efekty beda dobre, bedziesz zadowolony
    lg team
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 14

pomocy w trzecim cyklu

Postprzez emek.20 » 17 Październik 2012, o 18:13

Powiem wam szczerze że nie słyszałem o takim przyjmowaniu mety na cyklu. Troche mam wątpliwości znam troche ludzi co mają wieksze rozeznanie i jeszcze mi nikt tak nie proponował. To teraz tylko zakupy mam nadzieje Bo ponoć nie zła nagonka jest na czarnym rynku> Słyszeliście o tym?
    Awatar użytkownika
    emek.20
    Starszy kapral

PoprzedniaNastępna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość