Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
1.Jadłem przez 7 miesięcy non stop piersi z kurczaka gotowane i trochę mi się przejadły. Chciałbym je robić w innym wydaniu i jedyna opcją jest smażenie ich na patelni. Nie mam PAMU , więc robił bym to tak , że wylewał bym olej z pestek winogron , następnie bym wszystko wytarł ręcznikiem papierowym i dopiero bym zaczął smażyć , bo nie chciał bym również tego oleju wliczać w dietę , można tak?
2.Widziałem , że często ludzie mówią , że odżywki brać 30 minut przed treningiem. Ja mam posiłek 14:30 i ten posiłek składa się z tłuszczy , węglowodanów oraz białka. Więc branie odżywek za godzinę , by nie wchodziło w grę , bo najlepiej brać na pusty żołądek. Mogę brać antykatabolik oraz jabłczan kreatyny na 10-15 minut przed treningiem?
Dzięki za odpowiedzi
playandwin24 napisał:2.Widziałem , że często ludzie mówią , że odżywki brać 30 minut przed treningiem. Ja mam posiłek 14:30 i ten posiłek składa się z tłuszczy , węglowodanów oraz białka. Więc branie odżywek za godzinę , by nie wchodziło w grę , bo najlepiej brać na pusty żołądek. Mogę brać antykatabolik oraz jabłczan kreatyny na 10-15 minut przed treningiem?
Niektórzy mówią aby zjeść normalny posiłek 1-1,5 h przed treningiem i żadnego carbo, BCAA, kreatyny, trening ma zadziałać a Ty biorąc te środki zmniejszasz działanie treningu na organizm...
Wróć do Dieta i Zdrowe Odżywianie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość