Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Sprzęt do siłowni
  • moja 1 ławka ; o

Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.

Moderator: Michał Bodzioch

moja 1 ławka ; o

Postprzez Scraw » 12 Grudzień 2012, o 22:47

hej mam jedna pytanie dotyczące ławki do ćwiczeń
    do czego służy "modlitewnik i jak go używać , jakie ćwiczenia i jak robić na poszczególne partie mięśni brzucha klatki piersiowej rąk i nóg ;d i czy mogę dokopywać elementy do tej ławki jak tak to jakie chodzi mi nie o sama ławkę ale już taka lepsza ze stojakiem modlitewnikiem przyrządami do ćwiczenia rak i nóg i tez jak ich używać bo ja wiem tylko ze można podnosi sztangę na niej ^ ^.. ... proszę o szczegółową odpowiedz : > z góry dziękuje , i jeszcze jak byście mogli polecić mi jakieś fajne ławki dając linki np z allegro lub coś tego typu ..
    wiem ze mało wiem ale chce się dowiedzieć i zacząć na takiej ćwiczyć wiec proszę nie krytykować i nie mówić żebym kopił zwykła tylko do podnoszenia ..
    Scraw
    Szeregowy

Data urodzenia: 14 01 1996

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

moja 1 ławka ; o

Postprzez playandwin24 » 13 Grudzień 2012, o 14:07

Modlitewnik prostowanie nóg to takie dodatki, pierdoły których nie potrzebujesz...

Kup zwykłą ławkę płaską, solidną, drążek do podciąganie, stojak na przysiady... :)
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

moja 1 ławka ; o

Postprzez Scraw » 13 Grudzień 2012, o 14:14

znalazlem kilka fajnych :
    ta naj http://allegro.pl/zestaw-silownia-maste ... 99894.html
    http://allegro.pl/wielki-zestaw-110kg-l ... 88377.html
    http://allegro.pl/profesjonalny-atlas-d ... 23259.html atlas <
    http://allegro.pl/hektor-1-zestaw-92kg- ... 66505.html

zalezy mi na nabraniu sily w nogach rekach i zeby brzuch i klatka piersiowa dobrze wyglądała jaka z tych , lub innych jest naj ? i jak wycwiczyc miesnie brzucha na lawce ? czy moze lepiej same brzuszki
    chce zeby lawka miala modlitewnik przyrząd do ćwiczenia nóg i rak oraz wyciąg ..
    Scraw
    Szeregowy

moja 1 ławka ; o

Postprzez szymon12159 » 13 Grudzień 2012, o 16:26

heh , modlitewnik jest do cwiczenia bicepsa .. :D " na rece " czyli rozpietki tak jakby , lub lepiej z hantlami na wolnych ciezarach , duzo lepiej wchodzi . wyciag przewznie na cwiczenie plecow , ale takze treicepsow oraz bicka . na prasie do nog prostujesz nogi siedzac , lub zginasz lezac , zalezy jaka masz wersje , a co do lawki to raczej kup jakas solidniejsza , ja np. mam MAGNUS ze stojakami niby pod 310 kg . mi to w zupelnosci wystarcza . lepiej zaoszczedz kase i kup lepsza a nie byle jaka za 300 zl co wszystkie bajery ma a gowno mozesz na niej podnosic .. ; )
    Jeżeli wybrałeś tę drogę, to nie narzekaj ze w życiu będziesz miał pod górkę . !
    szymon12159
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 13
    Miasto: ____________

moja 1 ławka ; o

Postprzez szymon12159 » 13 Grudzień 2012, o 18:36

z tych lawek to nie polecam zadnej .. a ten 3 link to nie lawka tylko atlas .. ; ]

polecam ta laweczke : http://allegro.pl/magnus-mega-zestaw-la ... 69081.html
    albo http://allegro.pl/lawka-hertz-master-ze ... 53652.html
    lub chyba ze chcesz zestaw magnusa z nakladem to rowniez ta laweczke polecam , oczywiscie sa duzo lepsze laweczki od tych , ale to takie tanie i wytrzymale , te tensze to zwykle gowna . :D mozesz zainwestowac tez w lawke olimpijska 2-3 tysiace , ale po co , dla Cb takie wystarcza w zupelnoswci ; )
    Jeżeli wybrałeś tę drogę, to nie narzekaj ze w życiu będziesz miał pod górkę . !
    szymon12159

moja 1 ławka ; o

Postprzez szymon12159 » 13 Grudzień 2012, o 18:37

szymon12159

moja 1 ławka ; o

Postprzez Scraw » 13 Grudzień 2012, o 18:50

ok dzieki a moge na tym trenowac miesnie brzucha ?
    Scraw
    Szeregowy

moja 1 ławka ; o

Postprzez szymon12159 » 13 Grudzień 2012, o 20:49

nie da rady . to juz musisz sobie dokupic lawke skosna . dobrze tez jakbys mial drazek
    szymon12159

moja 1 ławka ; o

Postprzez Scraw » 13 Grudzień 2012, o 22:49

ławka skonsna znaczy musi byc pochylona ? albo prosta z regulacja siedzenia /? a drazek orietujesz sie ile kosztuje? ,
    a brzuszki duzo dadza ? ^^
    i do czego sluzy gryf lamany ?
    Scraw
    Szeregowy

moja 1 ławka ; o

Postprzez Borys97 » 13 Grudzień 2012, o 22:56

drążek taki byle jaki kosztuje 30-40 zł ale nie radziłabym takiego kupować tylko zainwestować w coś lepszego tak do 120 zł można kupić porządny drążek z kilkoma pozycjami do podciągania ; )
    Brzuszki hmm same wątpie przynajmniej mi nic nie dawały ; )
    Gryf łamany najczęściej do tricepsa z tego co się oriętuje ; )
    A co do ławeczki to nie rozumiem pytania ;D
    Jestem odważny kiedy trzeba, odwaga to nie narażanie się bez potrzeby.
    Przegrywasz gdy się poddajesz nie gdy przekraczasz metę jako ostatni.
    Awatar użytkownika
    Borys97
    Starszy sierżant

Miejscowość: Siedlce
    Pochwały: 7
    Miasto: Siedlce
    Data urodzenia: 02 10 1997

Następna

Wróć do Sprzęt do siłowni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość