Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
przez AnGunGi » 2 Marzec 2013, o 15:40
Witam, krótkie pytanko
Czy
CREATINE OLIMP MEGA CAPS 1250 + ACTIVLAB MASS UP
ew. do tego ACTIVLAB HMB XXL
i pytanie, czy może nie lepiej za tego activlaba wziąć Activlab Carbo MAX
czy nie będą źle wpływały razem dobrane? głównie o creatyne + activblaba
pozdro
-
AnGunGi
- Szeregowy
-
- Miasto: Włocławek
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez szymon12159 » 2 Marzec 2013, o 15:48
zalezy jaki masz cel .. i nie wiem po co HMB .. bo to raczej na redukcjii sie bierze ; )
no i jak wyzej .. dieta
Jeżeli wybrałeś tę drogę, to nie narzekaj ze w życiu będziesz miał pod górkę . !
-
szymon12159
- Starszy sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 13
- Miasto: ____________
przez AnGunGi » 2 Marzec 2013, o 22:10
dieta, dieta już prawie, prawie mam ''ustawiona'', ale niedlugo pelną parą będzie...
teraz mam jeszcze pytanie co do activlaba, jednak lepiej zwykły, niż tego carbo max tak?
-
AnGunGi
- Szeregowy
-
przez AnGunGi » 2 Marzec 2013, o 22:48
z tym hmb to faktycznie... ktoś mi cos o tym mowil, ale dlatego pytam... bo rzekomo to pomaga spalać tłuszcz i dlatego ciekawy bylem...
-
AnGunGi
- Szeregowy
-
przez maniak7000 » 3 Marzec 2013, o 12:08
jest grono osób chwalących HMB - są i tacy co mają pompę po witaminach - ale z praktycznego punktu widzenia, sporo tego zjadłem swego czasu i nie polecam - szkoda kasy, można kupić tańsze placebo
Pozdrawiam
maniak7000
-
maniak7000
- Sierżant
-
- Pochwały: 12
przez playandwin24 » 3 Marzec 2013, o 12:17
Maniak7000, po witaminie C jest przecież pompa
Michael
Gabriel
Rafael
-
playandwin24
- Moderator
-
- Pochwały: 109
przez AnGunGi » 3 Marzec 2013, o 13:19
hmm, a powiedzcie mi, a do tego jeszcze ACTIVLAB BCAA 1000 nadawałby się ? czyli CREATINE OLIMP MEGA CAPS 1250 + ACTIVLAB MASS UP + BCAA Activlaba
-
AnGunGi
- Szeregowy
-
przez playandwin24 » 3 Marzec 2013, o 13:38
Jak nie masz co z kasa robić... Są lepsze BCAA niż activlab...
Michael
Gabriel
Rafael
-
playandwin24
- Moderator
-
- Pochwały: 109
przez AnGunGi » 3 Marzec 2013, o 14:19
playandwin24 napisał:Jak nie masz co z kasa robić... Są lepsze BCAA niż activlab...
o olimpie mowisz?
mogę prosić o coś konkretnego
-
AnGunGi
- Szeregowy
-
Wróć do Suplementy i Odżywki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość