TomaszM napisał:Ile ty masz lat człowieku, że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze ?
Nie masz żadnej diety i tu jest twój problem. To co nazywasz sobie "dietą" i ją stosujesz nadaje się do wyrzucenia do kosza na śmieci.
Tomek ma rację
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
TomaszM napisał:Ile ty masz lat człowieku, że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze ?
Nie masz żadnej diety i tu jest twój problem. To co nazywasz sobie "dietą" i ją stosujesz nadaje się do wyrzucenia do kosza na śmieci.
TomaszM napisał:deathrone napisał:spoko, ja też się nie dziwię, ale poprostu nie mogę już więćej jeść. Mam smaka na słodycze a nie moge ich jeść.
Właśnie dlatego jak możecie to podpowiedzcie jaki komplet supli skombinować za 4 stówy.
Ile ty masz lat człowieku, że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze ?
fallenursus napisał:bierzesz jakies probiotyki? polecam bio-k nie wiem czy w eu sa dostepne poszukaj.dosc drogie ale warte ceny. za 15kapsow u mnie cos 27$. spojzyj na bialka milkoshake maja dodatki, lub cos od optimum nutrition.
deathrone napisał:ale ja tak chcę. Jak potrzebowałbym porady na temat diety, to pisałbym w innym dziale.
Moim zdaniem dowolną ilość normalnego jedzenia można zastąpić skończoną ilością jedzenia syntetycznego.
Luki150 napisał:Gdyby twoje myślenie bylo logiczne to dzis ludzie nie walczyliby o ekożywność tylko każdy by żarł wszystko na nawozach itd, bo poco naturalnie jak mozna dowalic koksu i po wszystkim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość