Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
jakub126p napisał:A ktoś coś wspominał wielkich nogach ?
jakub126p napisał:Z tego co mówisz (BTW)
jakub126p napisał: jeśli założyłbyś plecak powiedzmy z 20 kg(daleko wykraczając poza możliwość uzyskania takiej masy na korpusie, ale łatwiej to zobrazuje ów ciężar) i zaczął biegać, to wynika że nóg ci nie przybędzie ? ciało ma to do siebie że się rozwija :/ dlaczego grubasy mają duże łydy ? bo poruszają się z dodatkowym ciężarem. Noga nie urośnie tj. napisałeś "wielka" ale na pewno trochę jej przybędzie...
jakub126p napisał:Długodystansowiec, nie za bardzo rozumiem ten przekaz, ale wiem że nawet sprinter nie ma wielkich nóg
http://cdn24.se.smcloud.net/t/photos/th ... ardowy.jpg
przykładowo po lewej - Polak, po prawej nawet daje rade bo pewnie biega z obciążeniem ^^
Borys97 napisał:jakub126p napisał:Długodystansowiec, nie za bardzo rozumiem ten przekaz, ale wiem że nawet sprinter nie ma wielkich nóg
http://cdn24.se.smcloud.net/t/photos/th ... ardowy.jpg
przykładowo po lewej - Polak, po prawej nawet daje rade bo pewnie biega z obciążeniem ^^
haha rozśmieszyłeś mnie tym zdaniem ... Ja trenuje biegi sprinterskie od przeszło 4 lat i powiem ci że lekkoatletyka nie polega tylko na bieganiu ale również na siłowni ... w moim planie treningowym(lekkoatletycznym) mam 2 razy siłownie w poniedziałek trenujemy nogi i brzuch (przysiady mc wykroki syzyfki itp itd.) i w piątek trening siłowy również na nogi więc nie mów że lekkoatleci mają nogi od samego biegania jak się za przeproszeniem gówno na tym znasz ^.= I do tego + jeszcze robię nogi w sobotę z mojego planu treningowego na siłowni który ułożyłem czyli można powiedzieć że katuje nogi 2 razy w tygodniu ( bo w piątek nie chodzę z trenerem ponieważ w sobotę mam swój plan) Nasuwają mi się tylko kilka słow na temat twojej wiedzy w robieniu masy "pierdo pierdo ja posłucham i się pośmieje"
PS. Jak sprinter nie ma umięśnionych i wielkich nóg to jak on może tak szybko biegać co ? Popatrz sobie na Bolta mistrza biegów sprinterskich i jak powiesz mi że on nie ma dobrze zbudowanych nóg to parskne ci śmiechem w twarz ...
Pozdrawiam, poczytaj trochę potem się kłóć ; )
Robo dobrze gada tutaj.. polać mu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość