Mam wiadomość dla osób , które chcą się rozwijać i gdy zabierają się za coś, to podchodzą poważnie.
Być może wiadomość wyda się banalna, cóż.. nie jestem żadnym rasowym mówcą, manipulatorem, tylko zwykłym człowiekiem, więc piszę jak czuję.
Mój znajomy stworzył w Warszawie projekt, który pozwala rozwijać się w 4 sferach (fizycznej - poprzez ćwiczenia, mentalnej - poprzez dostęp do darmowych szkoleń, finansowej - poprzez
system, który umozliwia zarabianie oraz społecznej - poprzez forum, na ktorym są specjaliści z różnych dziedzin
oraz masa przedsiębiorczych i wspaniałych ludzi).
Nie zamierzam mydlić nikomu oczu o milionach w tydzień, takie coś nie istnieje.
NAJWAŻNIEJSZYM aspektem projektu jest 30 dniowy okres próbny, stąd też i ja, prosty człowiek, wziąłem w nim udział

Atutem jest, gdy osoby biorące w nim udział są aktywne fizycznie, najlepiej jeśli chodzi o siłkę, stąd też piszę ten temat właśnie tutaj.
Jeżeli ktoś jest chętny aby dowiedzieć się więcej informacji to proszę pisać na PW. Dam Wam odpowiedni link do wysłuchania wykładu mojego kolegi, który wyjaśni wszystko krok po kroku. Będzie to Was kosztowało... 1-2h czasu
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to proszę pisać. Projekt umożliwia nam dostęp do różnych szkoleń i wiedzy przekazanej przez specjalistów z różnych dziedzin, i w związku z tym warto chociażby dla takiego doświadczenia wziąć udział zwłaszcza, że mamy te 30 dni okresu próbnego

Do stracenia w sumie nic nie ma, a zyskać można

Chętni mogą też pisać do mnie na e-mail mac-rum@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i życzę przyrostów

Maciej