Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • BICEPSY! POMOCY!

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 2 Czerwiec 2013, o 13:48

Potrzrbuje waszej pomocy..cwicze od 3 lat..przytylem ogolnie ok23 kg przezcten czas ale na lapie malo co..:( na poczatku fak moze zle dobrany trening moze i nie pilnowalem diety ale od dluzszego czasu stosuje kolejny plan treningowy z dieta i nic prawie z tego wszystko idzie tylko nie rece..:/ nie wiem co mam robic juz tok temu bralem tescia deke i mete i tez lipa plecy szerokie barki tez ok klatka tez dobra a rece chude... zniechceca mnie to do dalszej pracy..znow wpadlem na pomysl zeby sprobowac sama metke i odzywki ze moze trefny towar czy cos byl wcesniej w szez poszedlem sila na duzy+ a lapy z centymetr..nawet chyba nie..moja diete to:
    8-platki owsiane
    11-Chleb razowy z warzywami albo jaje0cznica z bialek
    14-Omlet z bialek i platki kukurydziane+ gratka
    17-Ryz i mieso
    20-Twarog chudy 200gr albo serek wiejski+ banan
    Trening:
    2X w tygodniu biceps
    Piatek:1)uginanie ramion sztanga 42kg z sztanga7xpo tych 7 kolega sciaga 10 i robie jeszcze 5x-4 serie
    2)Arnoldki 3x7- 3serie
    3)Uginanie hantla o kolano 4x 10 powtorzen na reke
    4)modlitewnik 3serie po 10 x..
    Wtorek trening lzejszy..1uginanie ramion gryfem lamanym 3x12 z progresem
    2)Uginanie ramion hantlami 3x12 progres
    3)Mlotki 3x12..
    Tak to wyglada mniej wiecej ..czekam na wasze sugestie..
    dami88
    Starszy szeregowy

Miasto: torun
    Data urodzenia: 21 01 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez playandwin24 » 2 Czerwiec 2013, o 13:54

jedź więcej

Trening 1x tyg

Łapy razem:

1. pompki na poręczach 12,10,8 + obciążenie
    2. Francuskie sztanga na skosie - 12,10,8
    3. odwodzenie w opadzie 3 x 15

1. Podciąganie na drązku podchwytem 12,10,8 + obciązenie
    2. Ugiananie ze sztanga prostą 12,10,8
    3. Uginanie młotkowe z hantlami 3 x 10

Dopracuj dietę, więcej na łapy nie znaczy lepiej a tric 2 x większy od bica
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

Re: BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 2 Czerwiec 2013, o 15:16

Tzn biceps z tricepsem mam robic tak? Juz tak tez cwiczylem ..w takim razie bd musial zmienic znow caly plan treningowy bo robilem bicepsy z plecami w pt a w srode lzejszy trening po nogach i prze przedramieniem..yulko teraz 2 ttakie male problemy ze wzgledu na to ze od odyatnieho czasu tzn 6miesi vwicze na osiedlowrj silowni ze wzgledu na prace i brak czasu na dojazdy na silke i pompki na poreczach lipa a co do podciagania sie to jest moja pieta achilesowa max podciagne die 8x bez obciazenia :/ a gdzie tu dalej..to 1 sprawa a 2 co mam rozumiec przez ulepszenie diety? Wiecej miesa czy jak?
    dami88
    Starszy szeregowy

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez robo815 » 2 Czerwiec 2013, o 19:22

JAk nie masz diety to co sie dziwić ze nie rośnie?Z powietrza mieśnie nie rosną.
    Skoro podciaganie jest Twoją piętą Achillesową to moze czas aby zmienić ten fakt!
    JA również pracuje po 10-12h mam rodzinę i jakoś mam czas na dojazd na siłkę który zajmuje mi 1h
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 2 Czerwiec 2013, o 21:37

Mam diete kolego.. tylko nie wiem cxy wystarczajaca czytaj uwaznie..
    dami88
    Starszy szeregowy

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 2 Czerwiec 2013, o 21:44

..te fora wszedzie to samo..nie dziwne ze ludzie zniechcecaja sie do zadawania pytan..ja tysiac medrcow 1 od 2 madrzejszy kazdy wszystko wie najlepiej i aby tylko wcisnac drugiemu ..bez kitu..
    dami88
    Starszy szeregowy

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez robo815 » 3 Czerwiec 2013, o 04:15

Sorry ale to co rozpisałeś to nie dieta na mase.Właśnie więcej ludzi co się nie znaja a się wymądrzją.
    "Chleb z warzywami albo jajecznica z białek"-sorry ale się uśmiałem.Kto się zna będzie wiedziec o co biega :Wstyd:
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Re: BICEPSY! POMOCY!

Postprzez playandwin24 » 3 Czerwiec 2013, o 11:47

dami88 napisał:..te fora wszedzie to samo..nie dziwne ze ludzie zniechcecaja sie do zadawania pytan..ja tysiac medrcow 1 od 2 madrzejszy kazdy wszystko wie najlepiej i aby tylko wcisnac drugiemu ..bez kitu..

Polska to jest Panie :)

Dopracuj tą dietę i podciąganie na drążku podchwytem każdy grubas może zrobić :D
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 3 Czerwiec 2013, o 18:40

Niby tak ..ale co probuje od dluzszego czasu tobic tulko nachwytem i wiecej jak 8 nie dajeee rady..fakt ze 95 waze troche jest ale syo na serie na klatke bez ptoblemu a podciagnac sie lipa jak nic..:/ a jakies inne swiczenie zamias pompek na poreczach ?
    dami88
    Starszy szeregowy

BICEPSY! POMOCY!

Postprzez dami88 » 3 Czerwiec 2013, o 18:43

Niby tak ..ale co probuje od dluzszego czasu tobic tulko nachwytem i wiecej jak 8 nie dajeee rady..fakt ze 95 waze troche jest ale syo na serie na klatke bez ptoblemu a podciagnac sie lipa jak nic..:/ a jakies inne swiczenie zamias pompek na poreczach ?
    dami88
    Starszy szeregowy

Następna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość