Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Wróżki?

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Wróżki?

Postprzez bodzio90 » 3 Luty 2014, o 12:23

Mam dziwne pytanie. Wierzycie we wróżki? Moja dziewczyna ostatnio była u Wróżka Solanż - http://wizytauwrozki.pl/expert/249/Solanż . Wychodzi na to, że to co powiedziała jej sprawdziło się. Zastanawiam się czy wy macie jakieś takie doświadczenia?
    bodzio90
    Szeregowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Wróżki?

Postprzez rendezvouss » 4 Luty 2014, o 01:23

ja nie mam
    rendezvouss
    Szeregowy

Re: Wróżki?

Postprzez Tymonipumba » 7 Luty 2014, o 22:43

fajne przyda sie
    Tymonipumba
    Szeregowy

Postprzez vesternMag » 11 Luty 2014, o 17:15

mi sie podoba :D
    vesternMag
    Szeregowy

Wróżki?

Postprzez ciastko » 12 Luty 2014, o 14:38

wierze :)
    ciastko
    Szeregowy

Miasto: poznań
    Data urodzenia: 01 03 1991

Wróżki?

Postprzez klamka » 28 Luty 2014, o 11:06

Nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie i zdecydowanie nie wierzę w takie rzeczy.
    klamka
    Plutonowy

Wróżki?

Postprzez mazurek278 » 11 Marzec 2014, o 22:49

Racja, takie sprawy trzeba zostawić profesjonalistom, zajrzyj lepiej na http://www.katalogkredytow.pl/ mi bardzo pomógł.
    mazurek278
    Szeregowy

Wróżki?

Postprzez Jarek_28 » 13 Marzec 2014, o 09:18

Nic nie warte pi****lenie, pod jednym nickiem siedzi wróżka solanż co to już nikt do niej już nie chodzi i szuka idiotów do naciągania na forum, pod drugim sprzedawca kredytów. Złodzieje i kumple po fachu :D
    Jarek_28
    Sierżant

Pochwały: 25
    Data urodzenia: 25 08 1983

Postprzez Karolci32 » 14 Marzec 2014, o 17:17

ja ne wierze
    Karolci32
    Szeregowy

Postprzez Biernat33 » 27 Październik 2019, o 16:31

bodzio90 napisał:Mam dziwne pytanie. Wierzycie we wróżki? Moja dziewczyna ostatnio była u Wróżka Solanż - http://wizytauwrozki.pl/expert/249/Solanż . Wychodzi na to, że to co powiedziała jej sprawdziło się. Zastanawiam się czy wy macie jakieś takie doświadczenia?

sporo osob chodzi na takie porady. Kilka moich kolezanek byly ostatnio na tarot partnerski Mowią ze przewaznie im sie wiekszosc sprawdza. Moze warto sprobowac
    Biernat33
    Plutonowy

Następna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość