Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
markos5781 napisał:Cześć
Mam do Was prośbę o poradę.
Zamierzam startować w naborze na strażaka, testy kwalifikacyjne mam 20stego.
Od zawsze chciałem rekrutować w tym miejscu, dlatego musze się tam dostać.
Problemem może być test fizyczny. Miałem przygode z siłownią z rok temu przez 3 miesiące. Odżywiałem się odpowiednio i jadłem cm3, carbo i bcaa, czyli podstawy.
Aby zostać przyjętym trzeba mieć czas na 1000km ok 3minut - myśle że będzie to do zrobinienia ponieważ mam zamiar zacząć biegać 2 razy dziennie i dodatkowo dołączyć do tego rower. Kondycje powinienem zrobić bez problemu.
Drugim etapem są podciągnięcia na drążku. I tutaj jest mały problem. Troche poszedłem nie w tą strone, w którą miałem pójść.
Mam 195 cm wzrostu i 115kg.
Wstyd sie przyznać, ale tak sie zapuściłem że mój max aktualnie wynosi 5 razy - wymóg około 20.
A więc mam 2 tygodnie na 4x progres z drążkiem.
Czy jest to realne, aby w tak krótkim czasie zrobić taki progres ?
Jeżeli tak to czy macie jakieś rady jak do tego dojść?
Zamierzam przejść na całkowitą diete i chyba dołącze do tego cm3 ( której mi zostało jeszcze sporo) żeby, chociaż w małym stopniu zwiększyć siłe.
Czy to dobry pomysł?
Proszę o porady, ponieważ to moja szansa na pracę w miejscu w którym zawsze chciałem pracować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość