Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • Jak brac prop + wino?

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

Jak brac prop + wino?

Postprzez Kaszlak » 7 Sierpień 2014, o 21:15

Cześć jestem tutaj nowy. Jako że zraziłem się żartownisiami, którzy tylko pisali a nic konkretnego nie wychodziło z ich odpowiedzi na innych konkurencyjnych forach. Napisałem u was.

26lat, 88kg

Posiadam :
    200mg propa (2 flakony)
    6000mg winka (60 tabs po 10mg)
    15 tabs clomid
    10 tabs nolva

bedzie to moj 3 cykl poprzednio brałem 100tabs mietka w pierwszym cyklu i 200tabs mietka w drugim.

teraz kolega zaproponował mi zeby narobic lepszego miesnia i miałem zjesc 100tab mietka i zacząc kłuc propa i lykac winko , niestety wyjechał nagle do angoli a ja nie wiem jak to przyjmować. Wyczytalem i na oglądałem sie filmów jak robić zastrzyki poprawnie w pośladek, ale nie wiem jakie strzykawki do tego kopic?

Za 3 dni Konczy mi sie cykl z metką 100tabs 10mg 3 ed co 8 h. metki po jakim czasie i w jakich dawkach powinienem lykac winko i strzelac propka? kiedy zastosowac clomid i novle ?
    Kaszlak
    Szeregowy

Miasto: Biały
    Data urodzenia: 27 05 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Jak brac prop + wino?

Postprzez Jarek_28 » 8 Sierpień 2014, o 18:59

Mete bierzesz co 4 a nie co 8 godzin, masz za sobą dwa "cykle" a nic nie raczyłeś poczytać. Osłonki brałeś? Myślisz że winstrol po metce to dobry pomysł? 60 tab wina to za mało, musisz mieć 2x tyle. Jakiej firmy jest prop 200mg/ml?
    Jarek_28
    Sierżant

Pochwały: 25
    Data urodzenia: 25 08 1983

Jak brac prop + wino?

Postprzez Kaszlak » 8 Sierpień 2014, o 20:43

Informacje i Sprostowanie :

Mam 8 lat stażu na siłowni. Zawsze byłem przeciwny dopingowi, ale zrozumiałem że bez tego są bariery których nie przeskoczę. Mietek zdziałał cuda ! i to brany w niewielkich dawkach. Dlatego chcę zacząć brać małe dawki propa swiss Lab testagen p100 (100mg/1ml) i winka strombafort balkan ( 100 tab x 10mg) 15 tab clomid i 20 tab nolva.
    juz jestem w 4 tygodniu
    Znajomy przed wyjazdem mi rozpisał to tak:
    1-4tyg mietek 30mg ed
    5-10tyg prop 1ml e2d
    8-11tyg wino 10mg ed

ale nic nie mówił o odbloku.

Co do metki nie wiedziałem że co 4 godziny jedynym źródłem informacji był kolega którego poznałem w pracy o 4 lata młodszy, ale za to napakowany 2 razy bardziej. On mi powiedział żeby brać 3 dziennie nie mówił co ile czasu to brałem co 8 godzin , a było rewelacyjnie.

Pytania:
    I. Strzykawki 2ml wystarczą ? jaką igłę do nich ? jestem szczupły i mam mało tkanki miesniowej sam będę robić zastrzyki nie chcę zbyt długiej.
    II. Wino nie powinienem brac 7-10 tydz (również 4 tyg ale razem z propem skonczyc?)
    III. Jak powinien wyglądać odblok ? czy koniecznie musze HCG dokupic?
    Kaszlak
    Szeregowy

Re: Jak brac prop + wino?

Postprzez Jarek_28 » 9 Sierpień 2014, o 00:50

Kaszlak napisał:Informacje i Sprostowanie :

Mam 8 lat stażu na siłowni. Zawsze byłem przeciwny dopingowi, ale zrozumiałem że bez tego są bariery których nie przeskoczę. Mietek zdziałał cuda ! i to brany w niewielkich dawkach. Dlatego chcę zacząć brać małe dawki propa swiss Lab testagen p100 (100mg/1ml) i winka strombafort balkan ( 100 tab x 10mg) 15 tab clomid i 20 tab nolva.
    juz jestem w 4 tygodniu
    Znajomy przed wyjazdem mi rozpisał to tak:
    1-4tyg mietek 30mg ed
    5-10tyg prop 1ml e2d
    8-11tyg wino 10mg ed

ale nic nie mówił o odbloku.

Co do metki nie wiedziałem że co 4 godziny jedynym źródłem informacji był kolega którego poznałem w pracy o 4 lata młodszy, ale za to napakowany 2 razy bardziej. On mi powiedział żeby brać 3 dziennie nie mówił co ile czasu to brałem co 8 godzin , a było rewelacyjnie.

Pytania:
    I. Strzykawki 2ml wystarczą ? jaką igłę do nich ? jestem szczupły i mam mało tkanki miesniowej sam będę robić zastrzyki nie chcę zbyt długiej.
    II. Wino nie powinienem brac 7-10 tydz (również 4 tyg ale razem z propem skonczyc?)
    III. Jak powinien wyglądać odblok ? czy koniecznie musze HCG dokupic?

Prop najlepiej gdybyś zaczął z metką, zrób teraz jako nowy cykl:
    1 - 9 prop 100mg e2d
    5 - 10 wino 30mg ed, co 6h

odblok
    http://www.kulturystyczni.pl/doping/cykl-propionat-winstrol-t7676.html

Strzykawka 2ml, igła- pośladek 0,60mm / 30mm, bark i uda 0,50mm lub 0,55mm / 25mm.
    Jarek_28
    Sierżant

Jak brac prop + wino?

Postprzez Kaszlak » 9 Sierpień 2014, o 17:21

starać się brać w dni treningowe czy nie ma to znaczenia ?
    Kaszlak
    Szeregowy

Jak brac prop + wino?

Postprzez Jarek_28 » 11 Sierpień 2014, o 18:59

Jaki rodzaj sportu uprawiasz?
    Jarek_28
    Sierżant

Jak brac prop + wino?

Postprzez Kaszlak » 11 Sierpień 2014, o 22:36

body building. Bo profesionalną kulturystyką jeszce tego nie nazwę
    Kaszlak
    Szeregowy

Jak brac prop + wino?

Postprzez Jarek_28 » 12 Sierpień 2014, o 00:31

Masz kontuzje że siłowo tak mało masz w przysiadzie?
    Jarek_28
    Sierżant

Re: Jak brac prop + wino?

Postprzez Kaszlak » 12 Sierpień 2014, o 18:17

Tak miałem wypadek na motocyklu rozwoju staw kolanowy. Nogi ćwicze bez przeciążenia.
    Kaszlak
    Szeregowy

Następna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość