Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
maniek86 napisał:trenuje jedna partie dziennie na Klatkę 5 serii od 12 do 8 powtórzeń na każda partie mięśni na drugi dzień ćwiczę biceps 4 serie bo po klatce mam zakwasy na barkach i czekam aż się zregenerują w środę triceps 4 serie czwartek barki bez grzbietu bo jak na razie nie mam sprzętu na grzbiet wiec mam 3 dni wolne od treningu a co do tych 4 x w tyg to z samego rana lekkim ciężarem i tylko dwie serie wiec jest ledwie co napompowany lub zdarza mi się często że już Bicka nie chce mi się robić i tylko zrobię same pompki a zapomniałem dopisać bo jak ćwiczę pompki dosyć mocno też mi się pompują barki za łebka tak nie miałem jak zaczynałem przygodę z siłką fakt teraz to robi fajny efekt w lustrze bo sam trening nie pompuje mi tak barków jak pompki a co do ćwiczeń staram się je wykonać jak najdokładniej tylko do Bicka opuszczam do końca dłonie i na górze spinam a co do diety to nie jest wcinam same mięso ryz kasza warzywa itp no a i przed spaniem jem zazwyczaj smażone jajka plus przysmażone mięso waga 75kg wzrost 175 cm .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość