Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
przez StalMOD » 11 Październik 2015, o 20:37
playandwin24 napisał:Creapure i trochę droższa
się przyczepił wielkiej litery
trochę.. ale tylko odrobinę.. jakieś kilka razy - zależy co do czego porównasz..
ale koniec spamu.. zajrzyj na PW play
PozdrawiamStalMOD
"Jak mogę to pomogę"
-
StalMOD
- Moderator
-
- Pochwały: 2
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez Goofy » 24 Październik 2015, o 16:15
A gdzie zaopatrujecie się w suplementy i odżywki?? Ja sprawdziłem kilka sklepów stacjonarnych i muszę stwierdzić że czasami rozbieżność cenowa jest dosyć spora. Postanowiłem szukać w internecie i znalazłem sklep internetowy LINK - kasacja, ceny do zaakceptowania.
-
Goofy
- Szeregowy
-
przez StalMOD » 24 Październik 2015, o 19:49
poczytajcie sobie na forum lub zadajcie pytanie, trochę nachalna reklama z Twojej strony
będę lekko edytował posta za moment>
Co do samej kreatyny, creapure to rewelacja ale same działanie takie samo jak zwykłego monohydratu - kwestia jakości i utrzymania standardów czystości surowca
PozdrawiamStalMOD
"Jak mogę to pomogę"
-
StalMOD
- Moderator
-
przez bartek04 » 7 Listopad 2015, o 12:01
dokładnie, poza tym dobra odzywka musi kosztować, cena to jeszcze nie wszystko
jak zerknie na najlepsze przedtreningówki[/url] to żadna nie kosztuje 20 złotych
-
bartek04
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Skierniewice
- Data urodzenia: 03 03 1965
przez sefo » 21 Kwiecień 2016, o 23:34
A znacie może sklep maximumnutrition.pl ? Startuję, kumpel mi go polecał, ale specem nie jest a ja nie chcę kupić "podejrzanych" supli, zdrowie przede wszystkim. Z góry dzięki za pomoc!
-
sefo
- Starszy szeregowy
-
przez Michał Bodzioch » 23 Kwiecień 2016, o 10:27
Moderacja zapytana o ten sklep mówi, że pierwsze słyszy
http://www.facebook.com/dzikimichal
---------------------------------------------
PLANY TRENINGOWE, PLANY ŻYWIENIOWE I SUPLEMENTACYJNE, TRENINGI PERSONALNE
*trener personalny
*instruktor kulturystyki
*instruktor ćwiczeń psychosomatycznych
*instruktor trx
*specjalista ds. żywienia i suplementacji
*absolwent krakowskiego AWF-u
-
Michał Bodzioch
- Moderator
-
- Miasto: Kraków
przez sefo » 28 Kwiecień 2016, o 23:14
Szkoda ;/ Ale dzięki za szybką odpowiedź! Będę jeszcze szukał i gdybym się na coś natknął, to też tu wrzucę, gdyby ktoś kiedyś szukał - ale najpierw trzeba internety przeszukać
-
sefo
- Starszy szeregowy
-
przez majeranek7 » 15 Czerwiec 2016, o 07:36
Mój mąż u dietetyka był i polecili mu na spalanie tłuszczu therm line man. Nie powiem byłam w szoku ale w sieci jest on bardzo popularny, wiele osób sobi chwali. W sumie teraz mój mąż nalezy do tego grona, ponieważ skończył dietę redukcyjną i w 3 miesiące poszło 15 kg
-
majeranek7
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Mysłowice
przez bartek04 » 10 Sierpień 2016, o 09:50
jak ktoś pyta jakie są
najlepsze odżywki na mięśnie to znaczy że ma niewielkie pojęcie o kulturystyce i powinien zacząć od podstaw, czyli odżywiania i metod treningu, a dopiero potem brać się za suplementy czy odżywki
-
bartek04
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Skierniewice
- Data urodzenia: 03 03 1965
Wróć do Suplementy i Odżywki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość