Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • plan treningowy na rzeżbę jaki dobry

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

plan treningowy na rzeżbę jaki dobry

Postprzez Przmek 25xxm » 7 Styczeń 2016, o 08:59

chcę zrobić rzeżbę bo jusz zbudowałem sporo masę i jestem zalany tłuszczem i chcę sobię
    uwidocznić mięśnię jaki plan treningu będzie dobry na rzeżbę
    Przmek 25xxm
    Szeregowy

Data urodzenia: 13 08 1989

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Konrad Adamczyk » 7 Styczeń 2016, o 12:50

Cześć Przemku, jak możesz to podaj wzrost oraz wagę aktualną i napisz proszę ile razy w tygodniu trenowałeś do tej pory :)
    https://www.facebook.com/Konrad-Adamczyk-Trenuj-z-cukrzycą-177285445939780/timeline/
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    *Instruktor kulturystyki, trener personalny, specjalista ds. żywienia i suplementacji
    *Plany treningowe, plany dietetyczne, suplementacja, treningi personalne
    Awatar użytkownika
    Konrad Adamczyk
    Moderator

Pochwały: 5
    Miasto: Kraków
    Data urodzenia: 04 07 1987

Postprzez MarkoPolo » 7 Styczeń 2016, o 12:58

Fajnie, że masz motywację, ja też chcę zrzucić ten tłuszcz i usunąć obrzydliwą oponę. :P
    MarkoPolo
    Szeregowy

Miejscowość: Warszawa
    Miasto: Warszawa
    Data urodzenia: 21 01 1988

Postprzez Przmek 25xxm » 7 Styczeń 2016, o 15:00

wzrost 176cm waga 102kg biceps 44cm czwiczyłem 4 razy w tygodniu
    Przmek 25xxm
    Szeregowy

Postprzez Przmek 25xxm » 8 Styczeń 2016, o 14:18

i czwiczyłem do tej pory na tym
    planie

poniedziałek
    klatka
    wyciskanie sztangielek w skosie 4x6-10
    wyciskanie sztangielek na poziomej ławce 4x8-10
    rozpiętki w skosie 3x8-10 przenoszenie sztangielki zza głowy lub pompki na poręczach z obciążeniem 3x8-10

wtorek
    łydki
    wspięcia stojąc 4x10-12
    wspięcia siedząc 4x10-12

środa
    wolne

czwartek
    biceps i triceps w seriach łączonych
    uginanie ze sztangą 4x6-10
    wyciskanie wąskim chwytem na poziomej ławce 4x6-10
    uginanie na modlitewniku sztangą łamaną 3x8-10
    pompki w podporze 3x8-10
    uginanie ze sztangielkami chwytem młotkowym 3x8-10
    wyciskanie francuskie siedząco 3x10-12

piątek
    nogi
    wyciskanie nogami na suwnicy 4x12-20
    przysiady ze sztangą na klatce 4x6-10
    wyprosty siedząc 3x12-15

łydki
    wspięcia stojąc 4x10-12
    wspięcia siedząc 4x10-12
    Przmek 25xxm
    Szeregowy

Postprzez marekzaq » 14 Maj 2016, o 22:02

Ja bym zaufał jakiemuś profesjonaliście
    Zapraszam do wziącia udziału w Biegach dla twardzieli w Gdańsku 28 maja 2016 roku
    Zapowiada się niezapomniana przygoda.
    Uczestnicy będą wykonywali takie zadania, jak kandydaci na członków jednostek specjalnych. Zadania przygotowują byli żołnierze GROM-u oraz weteranami z Afganistanu.

http://warriorsrun.com.pl
    marekzaq
    Szeregowy

Postprzez marekzaq » 23 Maj 2016, o 23:08

Witam Wszystkich ostatnio dowiedziałem się o biegu organizowanym w Gdańsku 28 maja jest to tak zwany bieg dla twrdzieli i wojowników. Zapowiada się naprawdę niezapomniana przygoda. Warriors Run w Gdańsku to pierwszy w Polsce bieg, którego uczestnicy będą wykonywali takie zadania, jak kandydaci na członków jednostek specjalnych.Bieg Warriors Run w Gdańsku ma charakter charytatywny. Część pieniędzy zostanie przekazana na rzecz poszkodowanych weteranów misji i rodzin żołnierzy „GROM” poległych podczas misji wojskowych. Ja już się zapisałem mam nadzieje, że ty też dołączysz więcej informacji poniżej w linku
    warriors run
    marekzaq
    Szeregowy

Re: plan treningowy na rzeżbę jaki dobry

Postprzez tobi85 » 21 Luty 2017, o 15:38

Zerknij tutaj: http://www.menshealth.pl/atlas-cwiczen/ . Może akurat znajdziesz coś dla siebie
    tobi85
    Kapral

Miasto: Wrocłąw
    Data urodzenia: 03 01 1985

Re: plan treningowy na rzeżbę jaki dobry

Postprzez valdunn » 8 Grudzień 2021, o 15:18

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
    geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
    hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
    journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
    kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
    http://languagelaboratory.rulargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
    nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
    papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
    rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
    stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
    valdunn
    Marszałek

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 03 05 1984

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość