Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.
Moderator: Michał Bodzioch
przez Bunny25 » 4 Grudzień 2012, o 22:41
Witam
Mam dwie hantelki po 10kg i chciałbym dokupić do nich 40kg (4x 10kg) i moje pytanie brzmi czy 70zł za żeliwne obciążenie 10kg to rozsądna cena? Kompletnie się w tym nie orientuję a wydaje mi się że to całkiem sporo jak na 10kg żeliwa chociaż szperając w internecie znajduję też droższe egzemplarze. I jeszcze pytanie z innej beczki. Czy ciężar sumy wyciskanych hantli leżąc poziomo odpowiada sztandze o tym samym ciężarze? Przy sztandze obie ręce pracują nad jednym ciężarem, a przy hantlach pracują oddzielnie więc wydaje mi się że nie
-
Bunny25
- Szeregowy
-
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez Borys97 » 11 Grudzień 2012, o 14:35
Jak ja kupowałem obciążenie żeliwne to wychodziło mi po 7,5 zł za 1 kg więc myślę że to dobra cena ; )
Jestem odważny kiedy trzeba, odwaga to nie narażanie się bez potrzeby.
Przegrywasz gdy się poddajesz nie gdy przekraczasz metę jako ostatni.
-
Borys97
- Starszy sierżant
-
- Miejscowość: Siedlce
- Pochwały: 7
- Miasto: Siedlce
- Data urodzenia: 02 10 1997
przez Lord » 25 Grudzień 2012, o 09:53
drogo po 5złkg wszędzie kupisz
ja kupowałem toczone stalowe po 3,5zł/kg i super jestem z nich zadowolony
Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata
-
Lord
- Generał broni
-
- Pochwały: 63
przez Pony » 25 Grudzień 2012, o 11:09
Też polecałbym stalowe są tańsze a jestem z nich zadowolony
A co do tej różnicy pomiędzy sztangom a hantelkami to hantelki bardziej izolują daną partie mięśni a sztanga rozbudowujemy też inne partie mięśniowe
No pain No gain ...
-
Pony
- Starszy sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 8
- Data urodzenia: 06 07 1996
przez sebox » 26 Grudzień 2012, o 10:12
Ostatnio na allegro kupowałem w zestawie 2x10kg obciążenie żeliwne oblane gumą po 119zł z wysyłką...
70zł to sporo jak dla mnie...
Trenując 2 miesiące jesteś pewien, że wiesz wszystko. Trenując 5 lat masz pewność, że nigdy wszystkiego nie będziesz wiedział.
-
sebox
- Plutonowy
-
- Pochwały: 3
- Miasto: Chłop z Mazur
przez Sportowybazar_pl » 28 Grudzień 2012, o 15:54
Warto kupować właśnie w takich zestawach,gdzie za całość wyjdzie nas to znacznie taniej. Zależy jeszcze czy mówimy o żeliwnym czy też piaskowym obciążeniu,to różnica.
-
Sportowybazar_pl
- Starszy kapral
-
- Pochwały: 2
- Miasto: Częstochowa
- Data urodzenia: 02 02 1983
przez Ediner » 12 Luty 2015, o 08:50
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów, jestem nowy w temacie proszę wyrozumiałość
Fajna rzecz
-
Ediner
- Starszy szeregowy
-
- Miejscowość: Polska
- Miasto: Aktualnie Warszawa
- Data urodzenia: 03 02 2029
-
przez Adamner » 17 Luty 2015, o 10:16
Myślę o rozpoczęciu promocji swojego zakładu w sieci Ktoś korzystał z usług tej agencji? Ich strona
http://bit.ly/1DcUgoL
Usiąść w domu, zalać kawę i poczytać gazetę przy świetle z żyradola - wspaniałe zwieńczenie dnia. http://www.katalog.mcportal.pl/info-31079.html
-
Adamner
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Galway, Irlandia
- Data urodzenia: 29 05 2040
-
przez benykah » 11 Kwiecień 2015, o 11:15
Bardzo ciekawe podejście, mogę prosić o rozwinięcie wątku?
Jako młody projektant chciałem budować budynki oraz dobre domy, teraz robię wielkie place zabaw, pracuję w spil a zamieszkuję w Wrocławiu. http://place-zabaw-producent.pl/
-
benykah
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Tripcity
- Data urodzenia: 04 10 1936
-
przez onlinemovers » 10 Wrzesień 2016, o 12:38
-
onlinemovers
- Szeregowy
-
- Miasto: haldwani
- Data urodzenia: 13 08 1992
Wróć do Sprzęt do siłowni
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość