Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.
Moderator: Michał Bodzioch
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez playandwin24 » 2 Grudzień 2015, o 12:44
Rowerek Ci wystarczy, chyba że masz wolna kasę i chcesz jeszcze wiosła, ale ja bym se darował...
Rowerek kup jakiś lepszy do 150kg, bo ważysz dużo. Te wiosła tez są do 110kg.
Zestaw do ćwiczeń ten Hertz wygląda lepiej i jest wyciąg.
Michael
Gabriel
Rafael
-
playandwin24
- Moderator
-
- Pochwały: 109
przez adrianadrian91 » 2 Grudzień 2015, o 16:35
Dziękuję za odpowiedź.
Chyba ze proponujecie inny sprzęt do ćwiczeń.
-
adrianadrian91
- Szeregowy
-
przez CGrot inSPORTline » 3 Grudzień 2015, o 00:16
Zapraszam na stronkę e-insportline.pl
Pisz co by CI odpowiadało a ja spróbuje załatwić dobry rabat
-
CGrot inSPORTline
- Szeregowy
-
- Miasto: Gliwice
- Data urodzenia: 13 03 1990
przez rojek.igor » 14 Listopad 2016, o 10:54
A masz już gumę do treningu? Nie jest droga, a przyda się do urozmaicenia rutynowych ćwiczeń. Gumy do treningu kupowałem na tej stronie
http://yakimasport.pl/guma-do-treningu-silowego-p-75.html i jestem zadowolony. Korzystałem z nich jako amator, ale dla profesjonalistów też się idealnie nadają. Guma pomaga w pracy nad szybszym krokiem. Sprawdzi się również w przygotowaniach do biegu oraz treningach piłkarskich.
-
rojek.igor
- Szeregowy
-
przez michdd4 » 23 Listopad 2016, o 10:59
Ja uważam, że w domu jakiś rowerek i sztangi w zupełności wystarczą.
-
michdd4
- Szeregowy
-
- Miasto: wawa
- Data urodzenia: 02 02 1980
-
przez vol90 » 8 Grudzień 2016, o 11:24
sprawdź sobie ofertę
http://vacusilver.pl/, myślę, że spokojnie sobie coś wybierzesz, bo firma zajmuje się ogólnie wyposażaniem siłowni.
-
vol90
- Szeregowy
-
- Data urodzenia: 09 10 1990
przez Likar24_pl » 12 Grudzień 2016, o 09:04
W zasadzie w dobrych sklepach internetowych znajdziesz pełne wyposażenie z zakresu sprzętu do swojej siłowni, poza rowerkiem i obciążeniem polecam koniecznie kupić ławeczkę ze sztangą, która pomoże w kształtowania niemal każdej partii mięśni. Zobacz na Likar24.pl
-
Likar24_pl
- Starszy szeregowy
-
- Miasto: Warszawa
przez fallus321 » 13 Grudzień 2016, o 11:13
No taka ławeczka to jest przecież konieczna.
-
fallus321
- Szeregowy
-
- Data urodzenia: 04 02 1986
Wróć do Sprzęt do siłowni
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość