Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
1. Dlaczego najpierw trening silowy a dopiero po aerobowy? Gosciu na silowni kazal mi zawsze zaczynac od 20 do 30 min aero.
2.co jest zlego w soji np. Kotleciki sojowe duzo bialka.
.moze troszke zle sie wypowiedzialem z tym ze biceps spadl chodzilo mi bardziej o to ze np. Zaraz po treningu cialo jest takie duze spuuchniete czy cos a wracam do domu i juz wszystko normalnie poprostu
. Napisalem ze nie zapominajac o reszcie miesni, poprostu zalezy mi na tym aby biceps ladnie wygladal byl duzy ale oczywiscie pamietajac o reszcie miesni
Moze jakis trening partiami ciala raz biceps i cos nastepny dziein inne partie ciala.
Wspomniales o nogach oczywiscie tez o nich pamietam ale tosa akurat miesnie ktore najmniej mnie interesuja nie chcem miec za duzych miesni na nogach strasznie mi sie to nie podoba.
Wiadomo wysportowane od biegania itd. Ale nie muskularne. Co innego gorne czesci ciala
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość