Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Pożyczka z zybkiepozyczkiprzezinternet.pl

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Pożyczka z zybkiepozyczkiprzezinternet.pl

Postprzez martysszzak » 14 Lipiec 2014, o 09:39

Warto korzystać z usług szybkiej pożyczki jak ktoś jest w potrzebie http://szybkiepozyczkiprzezinternet.pl ostatnio korzystałem i z czystym sumieniem mogę ich polecić, dobry kontakt i szybka pożyczka już nawet w ten sam dzień !
    martysszzak
    Starszy szeregowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Mysiaczek » 23 Lipiec 2014, o 13:06

Ja bym jednak nie ryzykowała. Przez takie chwilówki można narobić sobie problemów...
    Mysiaczek
    Starszy szeregowy

Re: Pożyczka z zybkiepozyczkiprzezinternet.pl

Postprzez Santk » 20 Grudzień 2014, o 20:17

Mysiaczek napisał:Ja bym jednak nie ryzykowała. Przez takie chwilówki można narobić sobie problemów...

Pożyczka jak każda inna z tym, że wyżej oprocentowana jak ktoś bierze takie pożyczki świadomie to kłopoty mu nie grożą to jest dla ludzi, tylko tak jak mówię, pewne rzeczy trzeba robić świadomie. Przez wzięciem takiej chwilówki warto sobie wejść na Monetto jest to forum kredytowe i poczytać o wszystkich firmach, czasami naprawdę te parabanki mają ciekawe oferty.
    Santk
    Szeregowy

Data urodzenia: 19 07 1988

Postprzez Czasowniczka » 31 Styczeń 2015, o 01:34

Żadnych pożyczek! Opamiętajcie się, kto będzie to spłacał ;-)?
    Czasowniczka
    Starszy szeregowy

Postprzez tetmaster » 30 Maj 2016, o 21:39

Chwilówki to chyba najgorsza rzecz w jaką można się wplątać.
    tetmaster
    Szeregowy

Postprzez Arowana14 » 19 Marzec 2017, o 17:21

Nie zgodzę się, bo sama niedawno wzięłam chwilowkę i wcale to nie była najgorsza rzecz w moim życiu. Zdecydowałam się na firme Extra Portfel. Na 45 dni pożyczka, oddałam jeszcze przed czasem. Wszystko zgodnie z umową, żadnych ukrytych kosztów. Pożyczkę spłaciłam i koniec tematu. Czytać umowy trzeba i tyle. Strach ma wielkie oczy, bo ludzie nie wiedzą co i jak. A te firmy naprawdę działają na prostych zasadach.
    Arowana14
    Starszy szeregowy

Postprzez mondek32 » 24 Czerwiec 2017, o 08:23

Ciekawą ofertę na szybkie pożyczki, w tym również na potyczki przez telefon, które załatwiamy praktycznie podczas jednej rozmowy telefonicznej mają na https://kredytok.pl/ . Oprocentowanie nie jest wysokie, a zasady jasne i przejrzyste. Pożyczone pieniądze można odebrać w najbliższej placówce Banku Pocztowego lub Poczty Polskiej, więc wszystko odbywa się naprawdę szybko i bezproblemowo ;)
    mondek32
    Starszy kapral

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość