Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Ogród

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Ogród

Postprzez jurasekl22 » 30 Październik 2021, o 07:25

Poszukujecie strony na której znajdziecie wiele porad odnośnie ogrodu? Polecam Wam https://e-florystyka.pl/blog/ , na stronie znajdziecie wiele artykułów które z pewnością pomogą Wam w zadbaniu o Wasze rośliny. Wszelkie informację znajdziecie na stronie.
    jurasekl22
    Młodszy chorąży

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Ogród

Postprzez Devil93 » 12 Listopad 2021, o 15:49

Wspaniale mieć własne miejsce przed domem, gdzie możemy odpocząć i gdzie nie musimy się niczym martwić. Ja to rozumiem, dlatego chcę Wam przypomnieć, że nie ma tego złego, jeśli poszukamy odpowiedniego rozwiązania. Dla mnie na przykład pompy do wody są świetną opcją i nie zamierzam z nich rezygnować. Woda do podlewania za darmoszkę.
    Devil93
    Sierżant sztabowy

Ogród

Postprzez justisx » 26 Luty 2022, o 21:15

Ogród to wspaniałe miejsce i moje marzenie. Może w przyszłości je spełnię. Na razie kupiłam do domu coś, co przypomina mi ogród. To zielona ściana ze sklepu https://sklep.green-designers.pl/katego ... wertykalne . Czasami czuję się jakbym była w prawdziwym ogrodzie.
    justisx
    Plutonowy

Ogród

Postprzez Niuniaaa » 15 Marzec 2022, o 19:23

Urządzacie już ogród? Ja też powoli musiałabym się wziąć za prace nad moim zielonym zakątkiem. Tak zastanawiam się nad tym, czy tutaj https://colorplant.pl/sklep/?filter_gru ... wy-iglaste nie zamówić sobie iglaki, jak i inne roślinki. W końcu nie chce, żeby mój ogród był pusty i nudny.
    Niuniaaa
    Starszy sierżant

Ogród

Postprzez ilona09 » 28 Marzec 2022, o 16:19

Nie mam niestety ogrodu, a bardzo chciałabym mieć. Ale mam spory balkon, tam stworzę namiastkę ogrodu. Na razie zamówiłam regał w sklepie https://www.e-regaly.pl/pol_m_Regaly-metalowe-1719.html . Postawię tam doniczki z kwiatami. Przyjemnie będzie posiedzieć na balkonie w wiosenne i letnie popołudnia i wieczory.
    ilona09
    Starszy kapral

Re: Ogród

Postprzez Eizzy » 13 Kwiecień 2022, o 12:49

Devil93 napisał:Wspaniale mieć własne miejsce przed domem, gdzie możemy odpocząć i gdzie nie musimy się niczym martwić.

Dokładnie, szczególnie w okresie wiosenno-letnim, kiedy temperatury na polu są wysokie, takie przebywanie na świeżym powietrzu świetnie na nas wpływa. My już prawie na finiszu urządzania naszego małego raju, czekamy jeszcze na zestaw mebli i parasol ogrodowy. Miejmy nadzieję, że wszystko dojdzie przed weekendem i pogoda dopisze. Będą idealne, rodzinne święta na tarasie :)
    Eizzy
    Kapral

Ogród

Postprzez GosikS » 23 Czerwiec 2022, o 16:38

Myślicie, że ogródek z warzywami jest możliwy na balkonie kamienicy w centrum Krakowa? Zawsze marzyłam o samowystarczalności i dzięki przeczytaniu tego artykułu: https://czasnaogrod.pl/podwyzszone-grza ... najlepiej/ na jednym z serwisów ogrodniczych jestem do tego o 1 krok bliżej. Zaraz jadę na zakupy i będę zbijać swoją pierwszą w życiu skrzynkę na warzywa! :) Myślicie, że to ma szansę się udać? :)
    GosikS
    Starszy sierżant sztabowy

Re: Ogród

Postprzez Alicja » 30 Czerwiec 2022, o 11:49

Jeśli mamy przestronny ogród i szukamy sposobności na działalność gospodarczą, to może przedszkole będzie bardzo dobrym wyborem. Ogród można urządzić na plac zabaw na świeżym powietrzu.
    "A co to znaczy, że coś wypada? Gdyby ludzie się umówili, że wypada nosić twaróg na głowie, nosiłabyś?"
    Awatar użytkownika
    Alicja
    Sierżant

Data urodzenia: 16 08 1986

Ogród

Postprzez Niuniaaa » 21 Lipiec 2022, o 12:49

Również ciekawym miejscem na tego typu zakupy jest firma https://euroogrod.com.pl - tam też jesteście w stanie kupić najróżniejsze rzeczy do swojego ogrodu. Ja osobiście też planuję u nich pokupować sobie wszystko co będzie mi teraz potrzebne do aranżowania swojego ogrodu.
    Niuniaaa
    Starszy sierżant

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość