Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • Omnadren..

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Omnadren..

Postprzez SportyBoy » 2 Marzec 2010, o 12:41

weź stack przed treningiem i mono po treningu- próbowałeś tak?
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Pochwały: 1
    Miasto: Człowiek Północy
    Data urodzenia: 22 05 1984

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez sagat » 2 Marzec 2010, o 12:50

Czyli jednak Ci zleży na sybkim przypakowaniu.
    Suplementami da się dużo osiągnać, ale czasami trzeba trochę czasu no i dieta oczywiście. Nawet biorąc się za sterydy nic nie osiągniesz bez diety, bo wtedy dopiero trzeba wpierdalać.
    sagat
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 6
    Data urodzenia: 01 01 1984

Postprzez uki89 » 2 Marzec 2010, o 12:55

bralem cell pumpa rano i po treningu mono z vitala diete mialem oparta o ryz i kurczaka troche napuchlem ale w brzuch mi tez poszlo :/ teraz jestem na samym mono mam 2x 200g z Universala jestem w polowie cyklu i sie rozchorowalem i znowu bedzie lipnie bo jak chory to wiadomo ze diety nie trzymam... ale jak dojde do siebie to dociagne te mono do konca i sprobuje xpanda :)
    Diete mam taka ze w pracy jem 3x 100g ryzu i filet z piersi kurczaka z rana platki z mlekiem+shake białkowy lub 3 jaja a na wieczór 100-150g twarogu.

Wymiary mam jakie mam bo z natury bylem zawsze chudy jak przecinek i gdyby nie silownia i to ze sie w miare ok odzywiam napewno mialbym jeszcze chudsze lapy wiec sie prosze nie smiac ;D Na koks wiem ze jest wczas troche ale takie dawki omy to sami powiedzcie..ledwo odczuwalne
    uki89
    Starszy szeregowy

Miasto: Katowice
    Data urodzenia: 09 01 1989

Postprzez Oliver » 2 Marzec 2010, o 13:13

wg nie odczuwalne, więc tym bardziej nie rozumiem po co Ci to?
    diety nie masz, tak jak Ty jesz co mówisz to nie dieta, stosujesz się po prostu do kilku zasad i nic więcej.
    czyli jeszcze mało supli próbowałeś, w dodatku nic szczególnego.
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez KOKSIK-K13 » 2 Marzec 2010, o 13:30

Oliver ma racje po za tym po cyklu z omki trzeba było by to zblokować 1 strzał na 2 tyg to za mało raczej jeden na tydzień coś by dał... najpierw zaczą bym od porządnej diety dobrego treningu a potem sie zastanowił czy wogule ci to potrzebne jest.......
    KOKSIK-K13
    Szeregowy

Data urodzenia: 01 07 1992

Postprzez rafimoc » 2 Marzec 2010, o 14:22

u Ciebie problem lezy gdzie indziej, nie w diecie nie w treningu nie w ilosci suplementow ale w GLOWIE!

PSYCHIKA CI SIADA KOLEGO! Piszesz jak zrezygnowany czlowiek. Potrzebujesz motywacji. I pamietaj ze systematycznosc najwazniejsza! 1 strzal raz na 2 tygodnie, jest wystarczajacy zeby rozj... uklad hormonalny ale nie wystarczajacy do tego by byly efekty. Wiec 0 korzysci i jeszcze na dodatek Twoj uklad hormonalny bedzie stratny. Ciezko trenuj! ale nie jakies marne 3 seryjki na klatke i 2 na bicepsa...na serio ciezko to zobaczysz efekty!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez dmq1992 » 2 Marzec 2010, o 15:37

Po roku treningu przy wadze 87 kg walisz 70 na klate? A no masz prawie 2 metry wzrostu... :D Ale chłopie dobra dieta uzupełniana suplementami i naprawde się da. Ja na samej diecie 4 cm w 5 miecha w bicu zrobiłem. z 34 na 39 skoczyłem. Jest troche tłuszczu ale Clenbuterol w drodze :D
    dmq1992
    Kapral

Miasto: opole
    Data urodzenia: 17 01 1992

Postprzez uki89 » 2 Marzec 2010, o 19:35

DOBRA KUTWA ZACZNIJMY OD POCZATKU :P

Ten rok treningu to taki rok w ogole bez diety wczesniej mialem diete i bralem krete przestalem brac i olalem suple i diete i chodzilem tylko "sie napompowac" ahah :P Teraz od miesiaca mozna powiedziec ze jade na krecie i diecie do tego mam Ostrowie i resztke gainera ale za diete juz mnie ktos tam zje**ł.. xD idzie mi i sila i masa z tym ze obwod pasa takze i to mnie demotywuje najbardziej bo lato idzie a tu 36 w lapie i daremny brzuch i nie wiem czy sie rzezbic czy masowac i sie chwyta zdemotywowany czlowiek za ome :P Odpuszcze se ją... kupei crea-shota 10 marca i dokupie bialka i uloze solidnie diete co do grama ale jak bd sie stosowal i mi nie pojdzie czysta masa chocby kg w miesiac to mnie szlag trafi.... U mnie na silce sa tacy co maja 32 w lapie i cisna po 6 dych a cwicza rowno ze mna i nie trzymaja diety i dlatego tak sie na nich patrze i jest kapa potem jeszcze jak czlowiek cos trinknie % w weekend to juz olaboga ;p
    uki89
    Starszy szeregowy

Miasto: Katowice
    Data urodzenia: 09 01 1989

Postprzez sagat » 2 Marzec 2010, o 19:44

Bo nie każdy ma takie same geny. Widze ,że chcesz dorownać kolegom albo być od nich lepszy. Jak chcesz każdy ma wolną wolę. Ale ja bym sobie nie niszczył zdrowia tak szybko.
    sagat
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 6
    Data urodzenia: 01 01 1984

Postprzez devil'sGift » 2 Marzec 2010, o 21:48

ucieczka do sterydów to niedobra droga. Szkoda marnować potencjał jaki jeszcze ci został do suchego wbijania mięsa. ja za saa złapałem się jak już po odżywkach nie za bardzo szło;];] bez koksu ( odżywki od jakiś 2 lat) zrobiłem na przykładzie bicepsa z 33cm na 45 cm;] więc uwierz że się da. Trzeba tylko na spokojnie wszystko przeanalizować i pomyśleć nad poprawą kulejących elementów. Proponuje od dopięcia diety i dostosowaniu treningu potem ewentualnie dobranie supli w kolejności w jakiej mają przebiegać kolejne cykle aby działały synergicznie na siebie i nawet się nie obejrzysz kiedy nabierzesz porządnych mięśni tylko trzeba trochę chęci, samozaparcia i motywacji. Po to jest forum i po to są tu ludzie lepiej lub gorzej znający się na rzeczy aby ci pomóc. Ale zrobisz jak zechcesz.
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik

Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

PoprzedniaNastępna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość