Szybkie logowanie
  • Strona główna Inne Sztuki Walki
  • Wasze walki

Rozmowy i dyskusje na temat wszystkich sztuk walki, między innymi: boks, mma, krav maga, aikido, taekwondo, karate, judo, kick-boxing, sumo, kung-fu, zapasy, wrestling.

Moderator: Michał Bodzioch

Wasze walki

Postprzez osiem222 » 15 Luty 2010, o 16:08

zaatakował was ktoś?;) albo sami się ustawialiście?;)
    osiem222
    Kapral

Miasto: Ostrów Wlkp
    Data urodzenia: 04 01 1994

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Wasze walki

Postprzez agresive99 » 16 Luty 2010, o 17:00

ustawki..........dla łosi....nie dla normalnych ludzi...nikt mnie np nie atakował....nie miałem takiego pecha,,,bic sie tam kiedys bilem ale nie pamietam kiedy to juz bylo tak na konkret...mam nadzieje ze nie bd sie musiał nigdy bic
    DOPÓKI WALCZYSZ.......... JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!!!
    Awatar użytkownika
    agresive99
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 13
    Miasto: Opole
    Data urodzenia: 28- 7- 0

Postprzez Mateusz67321 » 28 Luty 2010, o 14:39

Walka ma sens tylko jeśli toczy się w ringu, klatce, macie albo na tatami.Naparzanie się na ulicy bez celu jest bez sensu (bo co to za przyjemność dostać z pięści w twarz albo kilka kopnięć w żebra).Takie jest moje zdanie(oczywiście nie mam nic do tych którzy się z nim nie zgadzają).
    Mateusz67321
    Starszy plutonowy

Pochwały: 2
    Data urodzenia: 26 04 1994

Postprzez tills » 28 Luty 2010, o 18:53

ja miałem pecha bo kiedys musiałem sie bic o "laske " bo nie wiedziałem że ma chłopaka i zaczołem ją podrywac przylazł chłopak i do mnie burzyc zaczoł chciałe przeprosić i odejści ale gościu się na mnie rzucił skończyło się (dla niego) złamanym nosem 2 żebrami i wstrząsem mózgu ;p
    nie miałem ochoty się bic ale nie miałem wyboru zmusił mnie tak nie preferuje walki!
    Szanuj mnie żebym ja mógł szanować ciebie !
    tills
    Szeregowy

Miasto: Klucze

Postprzez SportyBoy » 2 Marzec 2010, o 21:37

hehehe myslał, że trafił na cieniasa, a tu zonk :)
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Pochwały: 1
    Miasto: Człowiek Północy
    Data urodzenia: 22 05 1984

Postprzez Prertorians » 2 Marzec 2010, o 21:47

Jak dla mnie temat bezsens, tlyko niektorzy sie podniecaja za bardzo i dopisuje conieco zeby historie byly pikantniejsze %)

A zeby nie bylo ze spam, za malolata sie duzo bilem i czesto, teraz troche doroslem i bije sie jak musze ale jak zaduzo popije i mnie agresja zlapie %) Opisywac nie bede bo nie ma sensu...
    <<<Sex, Alkohol, Anaboliki>>>
    Awatar użytkownika
    Prertorians
    Kapral

Miasto: Miasto Tysiąca Noży
    Data urodzenia: 09 02 1990

Postprzez pera » 3 Marzec 2010, o 11:49

Dokładnie ja też bije się jak musze, jeśli nie jest to konieczne to po co? zaszpanować?
    Jeżeli jesteś przedsiębiorczym człowiekiem i chcesz zacząć już dziś budować swój własny biznes, to zapraszam Cię na stronę. Zobacz filmik i zapisz się. Skontaktuję się z Tobą.
    http://studiaservaq.instapage.com/
    pera
    Starszy sierżant sztabowy

Miejscowość: Podlasie
    Pochwały: 20
    Miasto: Sokółka
    Data urodzenia: 11 09 1992

Postprzez Mateusz67321 » 7 Marzec 2010, o 21:31

znam kilku chłopaków którzy biją się dla przyjemności,ale połowa pada po 2,3 low kickach
    Mateusz67321
    Starszy plutonowy

Data urodzenia: 26 04 1994

Postprzez Kowal.Ciech » 20 Marzec 2010, o 22:49

Ja natomiast bije się kiedy ktoś mnie upokorzy lub poprostu zacznie sapać. Zazwyczaj jest tak że dostane jedną sztuke (żeby w razie czego nie było że zacząłem) no oddaje zazwyczaj sztuką i kolankiem w żebra i mówie poprostu "Chcesz to chodz, ale nie tutaj." ustalamy godzine i miejsce(najlepiej żeby jak najmniej osób było) i jak na normalnych walkach poprostu jeden mówi "poszli" i się zaczyna. Ostatnio miałem gościa, dosłownie kilka dni temu, powiedział do mojej dziewczyny że jest ku*wą bo ze mną jest, to ja go z bara pociągnąłem to on jak jakaś kur*a zajebał mi od tyłu i jak to ja, dostał jak każdy i sie umówiliśmy, przyszedł, zadowolony pełen uśmiechu. Zaczęło sie wyciągnął pierwszy cios a ja kontra i krew mu z buzi już poleciała a potem tylko jeszcze jedna kontra, low kick i z łokci 3 sztuki i padł. Każdy zdziwiony że nawet mi sztuki nie sprzedał. Cóż szkoda mi takich ludzi. Może i lubie sie bić, ale też nie nawidze robić tego bez powodu i mam też takie szczęście że mało osób do mnie zaczyna ponieważ jestem szeroki i dobrze umięśniony jak na swój wiek, ale zawsze znajdzie się jakiś idiota który zacznie.

Pozdrawiam. Kowal
    Kowal.Ciech
    Szeregowy

Miasto: Ciechocinek

Postprzez klatastal15 » 21 Marzec 2010, o 11:12

Ja miałem też coś takiego kilka dni temu gość do mnie zaczął kozaczyć pierwsze ja nie chciałem
    ale pierwszy zaatakował dostałem tube i się zaczeło później ja mu 3 sprzedałem gdy chciał mnie walnąć to ja się odsunąłem się i walnąłem głową w płytki spadłem ale szybko pozbierałem się i poszła seria na niego dostał 2 lampy następnie w brzuch skulił się i jeszcze tak z góry dostał sztuke a potem to nas rozdzielili teraz to już nic do mnie chyba nie ma tylko jak przechodzi obok to się krzywo gapi:D
    Awatar użytkownika
    klatastal15
    Szeregowy

Miasto: Sanok
    Data urodzenia: 10 05 1995

Następna

Wróć do Sztuki Walki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość