Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
przez finger » 7 Marzec 2010, o 12:24
kwachu nie wiem czy on jest w stanie ci odpisac, zreszta i tak wezmie to co bedzie chcial
-
finger
- Szeregowy
-
- Miasto: Wola
- Data urodzenia: 14 10 1985
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez devil'sGift » 7 Marzec 2010, o 12:25
19lukasz20 napisał:dlaczego poniewaz chce zjesc z wagi uwazam ze to mi pomoze ;D ja wlasnie tez obstawialem za trec
a ja uważam że najbardziej pomoże ci dieta i trening a co do fat burnerów i jeszcze do tego takich firm jak podałeś cudów bym się nie spodziewał. Ale twój wybór.
Kwachu jak zwykle masz podejście w pełni profesjonalne ale czy warto tyle zachodu o to jak i tak kupi tego spalacza i będzie liczył na mega redukcję;] z małolatami tak już jest;d;d
Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda
get big or die...
I ♥ My MX 3
-
devil'sGift
- Porucznik
-
- Pochwały: 48
- Miasto: Białystok
- Data urodzenia: 15 03 1987
przez finger » 7 Marzec 2010, o 12:31
ja wam mówie że go to ruszy, a to zaledwie 98 zł na miesiąc, a nie kazdy z małolatów ma wiecej kapusty na mocniejsze spalacze
-
finger
- Szeregowy
-
- Miasto: Wola
- Data urodzenia: 14 10 1985
przez 19lukasz20 » 7 Marzec 2010, o 12:45
nie jestem malolatem nie mam 12 lat i wiem co sie orbi na silowni takze glupi nie jestem . A i tak wezne tego treca
-
19lukasz20
- Szeregowy
-
- Miasto: mala
- Data urodzenia: 26 01 1994
przez devil'sGift » 7 Marzec 2010, o 12:56
na masz troszkę więcej i co pewnie myślisz ze już wszystkie rozumy pozjadałeś.
get big or die...
I ♥ My MX 3
-
devil'sGift
- Porucznik
-
przez Kwachu » 7 Marzec 2010, o 12:57
finger - nie bierz przykąldu z innych którzy doradzaja, nie mają żadnej wiedzy o osobie której pomagają.
devil'sGift - fajnie jak by powstało forum na ktorym doradzalibysmy inwidualnie, uzytkownik był otwarty an propozycje iw ychodził zadowolony z dieta treningiem i dopasowaną suplemntacja, niestety czesto mija się to z rzeczywistoscia, na pytanie. Masz diete? Uzytkownik reguje agresją.
19lukasz20 - jesli chcesz fachowego doradztwa to prosze o podanie swoich danych.
-
Kwachu
- Generał broni
-
- Pochwały: 112
przez GIGNFR78 » 7 Marzec 2010, o 13:05
Najwazniejsza jest dieta potem trening nakoniec suple.
Prosze o podwieszenia tego co ugóry napisłem aby poczatkujacy sobie wbili do glowy.
Ja bez zadnych spalaczy schudłem ponad 20 kilo na samej diecie Monti. Przepraszam ze nie natemat pisałem.
Forma i treść ważniejsza niż liczby.
youtube.com/watch?v=N4txinHPCn0&feature=related tandem 93 hardcord
youtube.com/watch?v=g4H5gRATnOA 113feat-vitry-allstar na zielonym motorze to ja.
-
GIGNFR78
- Starszy sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 9
- Miasto: chorzów
- Data urodzenia: 28 11 1978
przez 19lukasz20 » 7 Marzec 2010, o 13:14
posiłek 1
płatki owsiane
jajeczniczka z białek
posiłek 2
pierś
pomidor
ryż brąz
posiłek 3
ryż brąz
kapusta biała 1
marchew
oliwa z oliwek
posiłek 4
pierś
sałata
papryka
posiłek 5
ser biały chudy
Staz na silowni 1 miesiac wczesniej tez trenowalem ale z przerwami wczesniej oprocz tego miesiac 4-5 miesiacy . Wiek 16 lat waga 100kg wzrost 181
-
19lukasz20
- Szeregowy
-
- Miasto: mala
- Data urodzenia: 26 01 1994
przez Kwachu » 7 Marzec 2010, o 13:15
Kolego gdzie sa podane ilosci poszczególnych skałdnikow, jak przyrządzas zte posiłki. gotujesz , smazysz dusisz itd
-
Kwachu
- Generał broni
-
- Pochwały: 112
przez devil'sGift » 7 Marzec 2010, o 14:38
ja może specjalistą od diety nie jestem ale za mało tłuszczy wydaje mi się. a pierś to czyja? dziewczyn, koleżanki, sąsiadki;d;d nie no naprawdę widać kolego że wiesz co i jak z siłowni i dietą naprawdę zawodowcem już możesz być. Pokory trochę. Trening jeszcze daj to się poskładać ci wszystko w całość i może na ludzi wyrośniesz;];]
get big or die...
I ♥ My MX 3
-
devil'sGift
- Porucznik
-
Wróć do Suplementy i Odżywki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość