DZIENNIK TRENINGOWY FORUM WWW.KULTURYSTYCZNI.PL
-w konkursie może wziąść udział każdy zarejestrowany użytkownik forum www.kulturystyczni.pl
-konkurs będzie trwał od 12 kwietnia 2010r do 12 maja 2010r. tzn należy założyć dziennik najpóźniej do 12 kwietnia i prowadzić na bieżąco co najmniej do 12 maja.
-osoby które chcą wziąść udział w konkursie proszone są o zgłoszenie tego w tym temacie: viewtopic.php?f=40&t=1529 najpóźniej do 12 kwietnia br. Wpisując w poście link do swojego dziennika.
-osoby które już założyły już swoje dzienniki nie muszą zakładać nowych wystarczy że się zgłoszą w odpowiednim temacie.
-wymagane jest aby w swoim dzienniku robić wpis minimum 3 razy w tygodniu.
-zwycięzce wybiorą użytkownicy naszego forum, wysyłając do mnie PW z nickiem osoby na którą oddają swój głos. Głosować mogą osoby które mają minimum 60 postów. Oczywiście każda osoba która chce wziąść udział konkursie musi oddać na kogoś swój głos.
-zwycięzca otrzyma Olimp Creatine Magna Power 120 kaps.
![Image](http://www.olimp-supplements.com/images/produkty/creatine_magnapower.jpg)
Mam nadzieję że każdy spróbuje założyć Swój własny dziennik, nie dla nagrody lecz dla własnej satysfakcji, ponieważ wydaje mi się że nagroda w tym konkursie nie jest najważniejsza tylko dobra zabawa - udoskonalanie swoich treningów, diety - dzięki opiniom innych użytkowników.
Życze Wszystkim powodzenia!!
Jeżeli są jakieś pytanie to proszę je zadawać w tym temacie.