Rozmowy i dyskusje na temat wszystkich sztuk walki, między innymi: boks, mma, krav maga, aikido, taekwondo, karate, judo, kick-boxing, sumo, kung-fu, zapasy, wrestling.
Moderator: Michał Bodzioch
przez X-Share » 4 Kwiecień 2010, o 21:05
Nastula , spoko koleś
ale jakoś nie widzę go w walce z Pudzianem.. , zresztą nie lubię bratobójczych starć..
Lecz wydaje mi się że mimo doświadczenia Nastuli , jeśli dojdzie do walki przeważy siła Pudziana..
-
X-Share
- Plutonowy
-
- Miejscowość: Olsztyn
- Pochwały: 12
- Data urodzenia: 14 02 1991
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez KowalX » 6 Kwiecień 2010, o 09:34
Pudzianowski obecnie nie dałby rady.
Fizjologia, żywienie
Odpowiedzi na pytania dają wiedzę, zrozumienie ich daje mądrość.
-
KowalX
- Starszy sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 10
przez kuziol2406 » 6 Kwiecień 2010, o 10:18
Nastula jest zbyt słaby na Pudziana, nawet nie da rady mu założyć żadniej dżwigni. Prędzej Mariusz mu połamie ręce jakby próbował sie z nim siłować w parterze
-
kuziol2406
- Starszy szeregowy
-
- Data urodzenia: 24 06 1989
przez agresive99 » 6 Kwiecień 2010, o 10:36
To jest wszystko gdybanie.Musiało by dojsc do walki...Czy zawsze silniejszy wygrywa?Czy ogolnie zawsze wygrywa lepszy?
Nie widze sensu oceniania czegos co sie nie zdarzylo
DOPÓKI WALCZYSZ.......... JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!!!
-
agresive99
-
- Pochwały: 13
- Miasto: Opole
- Data urodzenia: 28- 7- 0
przez kuziol2406 » 6 Kwiecień 2010, o 10:50
no masz racje.. ale ja tak to widze.i jeszcze jedno czy uważasz że Nastula jest lepszy od mariusza bo mi sie wydaje ze tylko ma wieksze doświadczenie a szanse..
-
kuziol2406
- Starszy szeregowy
-
- Data urodzenia: 24 06 1989
przez agresive99 » 6 Kwiecień 2010, o 11:06
Ja wiem tyle...Mariusz jest dobry w Strongman...najlepszy na swiecie...Paweł ma wiele tytułów jako judoka
Oboje maja doswiadczenie w czyms innym.Paweł wie coraz wiecej jakich błędów unikac podczas walki.W koncu ich troszke przegrał w formule mma.Mariusz z kolei wie jak zrobic by powalic przeciwnika w niecala minute.Zarówno zwyciestwo jak i przegrana cos nam daje.
Jakie kto masz szanse?Maja po 50% szans na wygrana...Podczas walki szala moze sie przesuwac na korzysc jednego czy drugiego.
Poki do walki nie dojdzie nic wiecej sie nie dowiemy.
-
agresive99
-
przez ziga93 » 6 Kwiecień 2010, o 11:40
To jest KSW (konfrontacja sztuk walki ) więc jak można mówić że Pudzianowski mało pokazał... Może używać w tym wszystkich połaczonych sztuk walki więc ważne by tylko wygrał.
Jestem za Mariuszem i myśle że wygrałby z Nastulą...
Pzdr
Kliknij obrazek, aby powiększyć
-
ziga93
- Generał dywizji
-
- Pochwały: 28
- Miasto: Wodzisław
- Data urodzenia: 13 05 1993
przez X-Share » 6 Kwiecień 2010, o 13:02
agresive99 napisał:Ja wiem tyle...Mariusz jest dobry w Strongman...najlepszy na swiecie...Paweł ma wiele tytułów jako judoka
Oboje maja doswiadczenie w czyms innym.Paweł wie coraz wiecej jakich błędów unikac podczas walki.W koncu ich troszke przegrał w formule mma.Mariusz z kolei wie jak zrobic by powalic przeciwnika w niecala minute.Zarówno zwyciestwo jak i przegrana cos nam daje.
Jakie kto masz szanse?Maja po 50% szans na wygrana...Podczas walki szala moze sie przesuwac na korzysc jednego czy drugiego.
Poki do walki nie dojdzie nic wiecej sie nie dowiemy.
nie zapominaj że Pudzian przez dłuższy okres trenował karate kyokushin
jestem za Mariuszem xD
-
X-Share
- Plutonowy
-
przez agresive99 » 6 Kwiecień 2010, o 13:57
Tak tak x -share,wiem o tym
-
agresive99
-
przez X-Share » 6 Kwiecień 2010, o 16:39
agresive99 napisał:Tak tak x -share,wiem o tym
agresive99 gdybyś miał obstawić to na kogo byś postawił milion ? (gdybyś musiał jednego wybrać)
-
X-Share
- Plutonowy
-
Wróć do Sztuki Walki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość