Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
BOKSER napisał:z sztanga na klatke z tym jest problem ze jak nia cwicze to czuje tylko ręce a klatki nic a jak cwicze hantlami to bardziej ja rozciagam i wtedy moge powiedziec ze ja czuc.
moze dlatego ze troche sie garbie i nie moge dokładnie sie wyprostowac ;/
Ufok napisał:jak cwiczysz na siłownie to popros kogos bardziej doswiadczonego zeby ci powiedzial, zademostrował to cwiczenie bo sztanga na plasko jest doś waznym cwiczeniem
poza tym zeby czuc klate a nie rece to szerzej zlap sztangę, a jak wtedy nie czujesz to zrob serie bez koszulki i zobaczysz ze mimo to ze nie czujesz klaty to ona pracuje (chyba ze zle robisz technicznie xD)
oczywiscie mozesz cwiczyc rowniez hantlami ale ja zmieniam co cykl- cykl hantlami, cykl sztanga
BOKSER napisał:ok dzieki wielkie aaa jeszcze mam jedno pytanko
dlaczego nie cwiczyc głowa w doł ?
na siłowni mowili mi ze to istotne cwiczenie na dół klatki aby klatka ładnie wygladała i zeby ja zaokraglić
W każdym bądź razie wyciski sztangielek, wyciski młotkowe, rozpiętki, buterfly, brama itp bardzo dobrze pojadą klatę
Ufok napisał:W każdym bądź razie wyciski sztangielek, wyciski młotkowe, rozpiętki, buterfly, brama itp bardzo dobrze pojadą klatę
najważniejsze to wolne ciężary
thegame napisał:Słuchaj się Rafała i rób tak jak Ci napisał.
Ufok napisał:thegame napisał:Słuchaj się Rafała i rób tak jak Ci napisał.
po 1
najbardziiej powinien sluchac sie siebie
po 2
to ze jest moderatorem nie znaczy ze jego wypowiedzi sa ponad wszytkich na forum po to sa inni userzy zeby ttez pmagac wiec nie rozumiem czmu ma sie tylko rafala sluchac ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość