Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • siamanko

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

siamanko

Postprzez Paradoks » 11 Kwiecień 2010, o 16:42

Siamano jestem tu nowy. hmmm cos o mnie obecnie jestem na mega spadkach i czas lekko sie wziasc za siebie he) a wiec tak to moj cykl ktory planuje teraz jak oceniacie

1-8 prop 100mg ed
    1-6 winko 60 mg ed (tbs)
    1-6 tren 75mg ed

a wiec zastanawiam sie czy propa nie zmienic na 1-7 i czy przy takich dawkach ktore sa nie walic trenu 100mg
    hmm cos o mnie ostatni cykl zakonczylem w polowie grudnia meta / wino / cido
    meta byla 60mg ed winko 70 ed cido 2ml e4d / e3d

niestety z powodow osobistych musialem zaraz po cyklu zaprzestac treningow do tego dopadla mnie jkeszcze grypa zoladkowa i spadki byly ogromne. miesiac temu zeby troche powrocic wszamalem 150 metki 60mg ed wiem ze dawki duze wiec prosze nie opier..... / krzyczec na mnie he. przed cido itp// w maj - czerwiec byl cykl prop winko w dawkach 150mg e2d propa i 50 winnego ed

a wiec tak jest to moj pierwszy kontakt z trenem moje cykle byly ze tak powiem uboge w srodki ( susta, prop, winko, meta, prolka, cido,omka) obecna waga hmmm szalu nie ma kolo 105 kg troche mnie zlalo a wymiary spadly. jak by cos jeszcze to napisze.

co wy na to?
    Paradoks
    Szeregowy

Miasto: Gdańsk
    Data urodzenia: 23 07 1989

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: siamanko

Postprzez zawodnik » 11 Kwiecień 2010, o 17:03

Jak na pierwszy kontakt z trenem to pojechałeś na grubo ;)

ja to tak widze:

1-8 prop 150mg e2d
    1-6 tren 75-100mg e2d
    3-9 winko 60 mg ed

Dobre uderzenie...jak będziesz miał good sprzęt to porobi konkretnie
    zawodnik
    Starszy szeregowy

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 04 04 1989

Postprzez Paradoks » 11 Kwiecień 2010, o 17:30

sorki tren mial byc e2d blad w pisowni he az takim hardcorowcem to ja nie jestem xD dlaczego winko myslisz zeby dac od 3-9? a nie od samego poczatku ? wiesz zebys nie odebral tego ze sie czepiam poprostu kto pyta nie bladzi ;]
    Paradoks
    Szeregowy

Postprzez Paradoks » 11 Kwiecień 2010, o 17:42

zeszta myslalem nad zmiana z 8 na 7 propa zeby skrocic okres cyklu he bo jak juz jest 9 tyg to i antoni mnie korci he
    Paradoks
    Szeregowy

Postprzez zawodnik » 11 Kwiecień 2010, o 18:05

ja wole np. kończyć cykl samym winkiem chociaż tydzień czy dwa...łagodniejsze zejście z cyklu nawet

Poza tym większość osób tak też robi...

9 tygodni w sam raz... cykl na suchą mase, nie psuj tego antonim :D

chociaż znam takiego mutanta co na antku nie wychodzi z pasem ponad 85 przy wadze ponad 100kg ale to już fenomen ;)
    zawodnik
    Starszy szeregowy

Postprzez Paradoks » 11 Kwiecień 2010, o 18:18

nie no z antkiem przesadzilem he zostawie go na zime chociaz mnie i tak korci. no ja dlatego chcialem zrobic tydzien dluzej propa pociagnac i zmiejszyc jego dawke o polowe. a winko nie lepiej od poczatku ciagnac? wiadomo winko troche wspomaga dzialanie
    Paradoks
    Szeregowy

Postprzez zawodnik » 11 Kwiecień 2010, o 19:55

możesz i tak i tak w sumie... twój wybór...

Autor postu otrzymał pochwałę
    zawodnik
    Starszy szeregowy

Postprzez Paradoks » 11 Kwiecień 2010, o 20:16

nie no wiem ze moj wybor ale zawsze warto sie czegos dowiedziec. poczekam na wypowiedzi jeszcze kogos jesli ktos wogole sie wypowie heh jak co napisze co wybralem. dzieki za pomoc ( pochwala dla Ciebie) xD
    Paradoks
    Szeregowy

Postprzez lg team » 12 Kwiecień 2010, o 11:45

wg mnie cykl powinien wygladac tak:

1-6 tren
    1-8 prop
    4-9 winko

dawek nie podaje bo nie znam wagi, poprzednich cykli itp...
    lg team
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 14

Postprzez zawodnik » 12 Kwiecień 2010, o 12:55

^

czyli to samo co ja mu rozpisałem prawie, tylko winiacz krócej

Do autora:

ja ci powiem tak... spróbuj sobie wyobrazić zejście jednocześnie z trena i winsa, groźnie brzmi co ?? Na pewno jest masakrycznie dlatego na twoim miejscu wolałbym sobie odkładać po kolei, najpierw tren, potem prop na końcu tydzień winsa i OFF jak rozpisałem zresztą

Zrób tak jak mówie a nie pożałujesz
    zawodnik
    Starszy szeregowy

Następna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość