Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Litwin81 napisał:Nazwać może sobie masło nawet sedes,jeżeli mu to zwiększy sprzedaż,ostatnio była afera w TVP,gdzie sanepid dobrał się do dupy ludziom produkującym fikcyjne masło nie za to że nazwali produkt masło podobny masłem,tylko za to że były kłamliwy opis składu.Nikt nas nie obroni nazwą produktu,musimy sami czytać skład na opakowaniu,gdyż tylko tam producent nie może kłamać.
slim shady napisał:jest to masło, chleb, jogurt tylko pytanie jakiej jakości są te produkty ? raczej nie są takie same jak 30-40 lat temu w Polsce.
Kwachu napisał:Mleko 30-40 lat temu było dużo lepsze chocby z racji tego że krówki na wsi nie były tak ładowane anabolikami.
Mleko jest zdecydowanie lepsze jak 30-40 lat temu,chleb niczym się nie różni.Z masłem można oszukać tylko z zawartością wody w odniesieniu do jakości,ale to również nie ma nic wspólnego z przeszłością.
slim shady napisał:
W czym jest lepsze ? W tym, że krowy są karmione sztuczną najtańszą paszą, nie jedzą trawy i są cały rok w ciąży ?
slim shady napisał:Pooglądaj sobie stare filmy i zobacz jak wyglądał prawdziwy chleb. Teraz to pełno tych wielkich dmuchanych buł. I myślę, że nie ma co porównywać masła wiejskiego czy śmietany z dzisiejszych super marketów.
slim shady napisał:Nie ma co ukrywać, jedzenie w dzisiejszych czasach nie należy do najzdrowszego.
Litwin81 napisał:Anaboliki to na co dzień podają w usa, u nas aż tak źle nie jest.Ja jestem rocznik 1981 i widze w tak krótkim odstępie czasu różnice w smaku prawdziwego chleba i mleka z tamtych lat.
Litwin81 napisał:Ja jestem rocznik 1981 i widze w tak krótkim odstępie czasu różnice w smaku prawdziwego chleba i mleka z tamtych lat.
Wróć do Dieta i Zdrowe Odżywianie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość