Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
kristoff napisał:CZEŚĆ!
Jestem początkującym trenerem personalnym i chciałbym dowiedzieć się paru istotnych kwestii odnośnie tej branży od znacznie bardziej doświadczonych trenerów i osób z branży. Internet jest pełen różnych informacji tylko to jest internet i bardzo różnie z nim bywa.
1. Ile prowadzicie zajęć treningu personalnego w miesiącu?
2. Czy jest to zajęcie, które można wykonywać na pełen etat?
3. Wiadomo, że całości wynagrodzenia za trening w klubie nie dostaje się. Jaki procent pobiera klub?
4. W jakich stawkach wahają się treningu w klubach?
5. W jaki sposób pozyskujecie klientów?
6. Czy klub inwestuje w waszą wiedzę tj branżową oraz marketingową?
7. Na jakiej podstawie najlepiej pracować tj. działalność gospodarcza, umowa cywilnoprawna czy o pracę?
Wiadomo, na niektóre pytania ciężko jest odpowiedzieć dokładnie, także można użyć skali. Wasze odpowiedzi bardzo mi pomogą Z góry dzięki za pomoc!
Odpowiedzi możecie również kierować pod adres: kristoff070@wp.pl
Zdrówka,
Krzysztof
Marek23 napisał:Mnie tak naprawdę pomysł z zostaniem trenerem personalnym bardzo się podoba. Powiedzcie mi proszę, ile trzebaby zainwestować w dobre szkolenia, nie jakieś tam online, aby móc potem być takim prawdziwym trenerem? Wiem, że później można znacznie ułatwić sobie pracę, korzystając z aplikacji dla trenerów personalnych, takiej jak gymgang.co , dzięki której można chociażby dużo łatwiej uporać się z kwestią programów treningowych dla poszczególnych osób, czy też nawet dostać się do grona najbardziej zaufanych trenerów w kraju. Chciałbym jednak mieć dobre podstawy, żeby po pracy ze mną ludzie nie mieli problemów ze zdrowiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość