Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Co najczęściej robicie latem ?

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Co najczęściej robicie latem ?

Postprzez Kwachu » 2 Maj 2010, o 21:33

agresive99 - po co te nerwy?
    Z tym biciem żartuje, poprostu śmieszą mnie tacy ludzie i to tyle w temacie.

Tolerujesz gejów,dresów, lesbiji, panków, brudów itd. ?

Chyba nie chcesz dopuscić zeby za pare lat na lawkach siedzieli panowie i obmacywali sie na widoku twoich dziecie? ja np nie chce żeby za parenascie lat np; moja córka przyprowadziła do domu takiego typa jak wyzejj opisałem.

Mnie raczej wszyscy tooleruja ubieram sie normalnie nie wyrózniam sie, nei chodze w obcisłej koszulce tylko w luznej spodnie tez raczej luzne, adidaski, jakas bluza z kapturem.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez szaman9525 » 2 Maj 2010, o 22:16

a ja nie lubie dresów,,,to znaczy takich ktorzy ida na bujanie z kapturem na ryju i sapanki jakies
    szaman9525
    Plutonowy

Miasto: Swarzedz
    Data urodzenia: 25 08 1995

Postprzez Kwachu » 3 Maj 2010, o 09:41

szaman9525 - takei suchary w dresach tez wzbudzają we mnie śmiech.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez szaman9525 » 3 Maj 2010, o 12:35

to znaczy jak ja mam to przyjac?bo nierozumiem..
    szaman9525
    Plutonowy

Postprzez Lord » 3 Maj 2010, o 13:27

kozaki w dresach to beka racja :)
    Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata :)
    Awatar użytkownika
    Lord
    Generał broni

Pochwały: 63

Postprzez Oliver » 3 Maj 2010, o 21:18

przesadzacie lekko, od tego jak będzie za paręnaście lat zależy tylko od nas.
    Kwachu to w jakich chłopakach będzie gustować Twoja córka zależeć będzie dużo od Ciebie, czemu?
    bo dziewczyny jak mają ojców jako przyjaciół, naprawdę zżytych, to szukają podobnych im facetów dla siebie:)
    tak działa psychika, jak wychowasz, tak będziesz miał i tyle i tu nie zganiaj na innych, że to wina gejów...
    oni też są tacy z jakiegoś powodu, może coś w życiu się zdarzyło? itd. nie osądzaj.
    co do dresów, cwaniaczków itp. to racja, oni tacy są z głupoty i dla szpanerstwa, takich nienawidzę i we mnie już
    nawet śmiechu nie wzbudzają ale nerwicę, czemu? proste, bo atakują w grupie słabszych, jak hieny, nawet dziadków potrafią poturbować...
    dla takich sam nie mam tolerancji ani litości...
    panki, geje, lesbijki - nic mi do nich, mi krzywdy nie robią, a jak komuś robią to są pojedyncze przypadki... tak samo jak i pedofile czy złodzieje...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez agresive99 » 4 Maj 2010, o 07:43

hmmm no to tak Kwachu,,,jestem tolerancyjny i nie osadzam kogos bo jest gejem,lesbijka,punkiem,dresikiem...

po pierwsze trzeba sie przyzwyczaic do tego ze kazdy z nas jest inny...kazdy inaczej sie ubiera a to nie powod by jechac takiego.
    bo co mi przeszkadza ze ktos sie zetnie na łyso i zarzuci kaptur?albo ze zapusci półmetrowe pióra i sie w skórzane ciuchy poubiera?
    co do ludzi np całujacych sie na ławce(tej samej płci)...widzialem takie zdarzenia za granica...z jednej strony wg mnie to nie jest normalne no ale z drugiej kazdy ma prawo dazyc do szczescia...czyz nie?

wracajac do dresów...ubior nie powinien odzwierciedlac tego jakim sie jest
    tak nie jest..sam chodze loozno ubrany...skonczylem szkole...mam pasje...nie bije sie po meczach...mam przyjaciol...dziewczyne...
    a jak byscie mnie zobaczyli w realu to pewnie byscie powiedzieli...cwaniak ze szok...
    takze wynika z tego to...trzeba poznac wnetrze by kogos oceniac i nie ma co dzielic ludzi na takich czy takich i dzieki ubiorowi wrzucac do jednego worka...czlowiek to nie odpad ktory trzeba segregowac jak plastik , papier , czy szkło.

tyle ode mnie
    pozdrawiam
    DOPÓKI WALCZYSZ.......... JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!!!
    Awatar użytkownika
    agresive99
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 13
    Miasto: Opole
    Data urodzenia: 28- 7- 0

Postprzez szaman9525 » 4 Maj 2010, o 21:20

Agresive99-taka prawda ale nam chodzi o typowych cwaniaczkow idzie ich rozpoznac po tym ze spojrzysz na takiego i juz pyskuje tez znam ludzi ktorzy chodza w dresach ja np dzisiaj chodzilem i sa normalni nie jacys szalency ze odrazu do ciebie doleci ale wiara wydaje mi sie glupia bo po pierwsze niesznuja samych siebie i innych a wszyscy jestesmy bracmi i siostrami niepowinno sie takie cos zdarzac wogule
    szaman9525
    Plutonowy

Postprzez D-wait » 4 Maj 2010, o 21:43

Ja też nie toleruję cwaniaków, ale niestety muszę dośc często z nimi przebywac ;)
    A co do gejów/lezbijek to uważam, że takich ludzi powinno się leczyc... Świat wariuje i na coraz większe dziwactwa ludzie sobie pozwalają, homoseksualizm to patologia, sprzeciwienie się podstawowym prawom natury co nie powinno się zdarzyc... Homoseksualizm to w pewnym sensie ułomnośc...
    D-wait
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 10

Postprzez Kwachu » 5 Maj 2010, o 15:43

Co do hmoseksualizmu to nie wnikam w potrzebe kazdego człowieka, mogą robić co chca i z kim chcą, ale żeby sie tylko nie pokazywali z tym na ulicy, bo to smieszne.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość