Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
Chodzi Ci pewnie o trening siłowy.
tribulusy - dobre na poprawę libido ale osobiście wolę zma (apteczne lepiej jakoś na mnie działa) albo połączenie obydwu. Dobre efekty daje ludziom powyżej 25 roku życia.
Wiele, zależy od tego jaki poziom mamy teścia w organizmie. Jak poziom jest wysoki to raczej pewne jest, że nie odczujemy tego środka. Wiele też zależy od składu, słyszałem dużo pozytywnych opinii o produktach z USA, ale tak jak piszecie dla młodych ludzi raczej to jest strata kasy. Chociaż widziałem, że niektórzy po cyklach na soku wrzucają tribulusy. Może i nie podnosi gwałtownie teścia, ale może też trochę spowolnić proces spadania tego poziomu.
l - karnityna - długo trzeba stosować by były efekty.
Ja uważam, że l-karnityna w połączeniu z CLA daje efekty. Nie będą to efekty jak na starym Venomie. Dodatkowo te dwa produkty mają działanie zdrowotne.
wszystkie inne formy kreatyny po za mono - jabłczan jest ok.
[]orotan też jest godny uwagi, podobno magnezan tez jest ciekawym produktem
fosforon,pyronian ogólnie nie za dobrze się sytuują
Tak zgadzam się po części. Jednakże, czy próbowałeś nie patrząc na swój poziom teścia przyjąć jakiś lepszy tribulus + ZMA na noc? Przetestowało to na moją prośbę 2 kolegów w wieku 23 i 27 lat i ja jako 20-latek. U nich wzrost siły i regeneracji zauważalny ( nie wiem jak z libido) u mnie wzrost siły lepsze spalanie tłuszczu i duży wzrost libido. Tak masz racje ludzie stosują tribulusy po cyklach i to jest naprawdę dobra rzecz wtedy ponieważ potrafi zapobiec tak szybkim spadkom a wręcz u niektórych są one niewielkie.
Co do HMB tak daje u niektórych nawet duże efekty ale naprawdę trzeba pobrać to przez kilka miesięcy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość